Mit gondoltok erről az elméletről?
1776 ban (ha jól emlékszem)
volt valami reset vagy great reset ami azt jelenti hogy meg*ltek mindenkit és az egész föld lakosságát "ujraindutották"
kihelyezték a tanárokat, rendőröket, kormányt
Szóval akik tanárok, rendőrök stb az már mind betanitott ember részese a dolognak
Bocsi a rossz fogalmazásért de csak 16 vagyok egy honap és 17
Szóval meg*ltek mindenkit kivéve a gyerekeket és a gyerekeknek teljesen mást tanitottak az iskolákban olyan tanárokkal akik be voltak avatva.
orphan trains-re keresetek rá
meg elpusztították tartariát directed energy weapon el
(DEW)

válasza:Az orphan trains nem is az, amit leírtál, de mindegy.
Nem tudhatom amúgy, mert nem voltam ott és ha ott is lettem volna, akkor megölnek vagy átmossák az agyam.

válasza:

válasza:

válasza:Mi vaaaan??
Esetleg megnézted már a wikipédián, milyen főbb események történtek 1776-ban?
Az egy elég jól dokumentált időszak, akkor volt például az amerikai függetlenségi háború. James Cook kapitány éppen elindul felfedezni a Csendes-óceán déli részét (bár sajnos később odaveszik). JAmes Watt éppen feltalálja a gőzgépet. Mária Teréziának még van négy éve az uralkodásból, amikor majd felnőtt fia követi a trónon. 1775-ben megszületik Jane Austen, aki majd naplót is ír az életéről, kiterjedt családjáról. Stb.
Szerinted mennyire valószínű, hogy egy már elég jól dokumentált korban (már Magyarországon is általánosan használnak anyakönyvezést, igaz, hogy még az egyházak vezetik) egyszercsak megtörténik, amit leírsz?
Javaslom, inkább tanulmányozd a történelmet, mint hogy kreálsz egy külön bejáratú mesét magadnak. Az ilyesmiből csak megbolondulás szokott következni.

válasza:

válasza:A kritikus gondolkodás képessége már egészen kisgyerekkorban kezd kialakulni és az alapok már ekkor is megvannak, kb. 8-10 évesen már rendelkeznek is vele (vagy már korábban is).
Úgy tűnik, hogy nálad valami nagyon elcsúszott ezen a téren, ha lassan 16 évesen még nem vagy képes rá... De nyugi, ez tanulható és fejleszthető., szóval azt javaslom, hogy ugorj neki.

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
108, 396...
Zuckerberg maga ismerte el hogy az FBI és a Facebook közösen próbálták eltussolni az Ukrajnát felvásároló Hunter Biden ügyet. Mi a véleményetek arról hogy megint igaza lett az "konteósoknak„,és újra kiderült a nyugat romlotsága?
Most terjed egy új elmélet. A lapos Földet meghaladták az emberek. Most egyre népszerűbb a lapos Föld egy továbbfejlesztett változata, a convex Föld alak, amiben már sokkal több dolog magyarázható. Nem igazán értek ezekből semmit. Nézzétek el nekem laikus vagyok...
A tèma hosszabb mint gondoltam, ès nincs is minden túl rèszletezve benne. 🙄 Üreges földről fellelt információk Annyi teória ès kèrdès van a lètezèsünkben az emberi faj eredetèről, èlőhelyünk titkairól ès az igazságok halmazáról hogy baromi nehèz stabilan...
12.000 évvel ezelőtt a fehér faj egy csodás Magitek (mágia + technológia) alapú civilizációt működtetett az európai kontinens fölött, lebegő városokkal. Az emberek talárban jártak, minden alapvető igényük ki volt elégítve, ezért a filozófiának szentelhették...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!