Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről az elmélet...

Mit gondoltok erről az elméletről?

Figyelt kérdés

1776 ban (ha jól emlékszem)

volt valami reset vagy great reset ami azt jelenti hogy meg*ltek mindenkit és az egész föld lakosságát "ujraindutották"

kihelyezték a tanárokat, rendőröket, kormányt

Szóval akik tanárok, rendőrök stb az már mind betanitott ember részese a dolognak

Bocsi a rossz fogalmazásért de csak 16 vagyok egy honap és 17

Szóval meg*ltek mindenkit kivéve a gyerekeket és a gyerekeknek teljesen mást tanitottak az iskolákban olyan tanárokkal akik be voltak avatva.

orphan trains-re keresetek rá

meg elpusztították tartariát directed energy weapon el

(DEW)

tegnap 19:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
86%

Az orphan trains nem is az, amit leírtál, de mindegy.

Nem tudhatom amúgy, mert nem voltam ott és ha ott is lettem volna, akkor megölnek vagy átmossák az agyam.

tegnap 19:08
 2/12 anonim ***** válasza:
65%
Igen, es az egesz most volt 10 eve, csak atirtak a datumot is, hogy a gyerekeket osszezavarjak, de egyebkent ezek ugyanazok a beavatott tanarok es rendorok akiket meghagytak a tudjukkik.
tegnap 19:17
 3/12 anonim ***** válasza:
80%
16 evesen itt tartani azert szep teljesitmeny...
tegnap 19:37
 4/12 anonim ***** válasza:
91%

Mi vaaaan??

Esetleg megnézted már a wikipédián, milyen főbb események történtek 1776-ban?

Az egy elég jól dokumentált időszak, akkor volt például az amerikai függetlenségi háború. James Cook kapitány éppen elindul felfedezni a Csendes-óceán déli részét (bár sajnos később odaveszik). JAmes Watt éppen feltalálja a gőzgépet. Mária Teréziának még van négy éve az uralkodásból, amikor majd felnőtt fia követi a trónon. 1775-ben megszületik Jane Austen, aki majd naplót is ír az életéről, kiterjedt családjáról. Stb.

Szerinted mennyire valószínű, hogy egy már elég jól dokumentált korban (már Magyarországon is általánosan használnak anyakönyvezést, igaz, hogy még az egyházak vezetik) egyszercsak megtörténik, amit leírsz?

Javaslom, inkább tanulmányozd a történelmet, mint hogy kreálsz egy külön bejáratú mesét magadnak. Az ilyesmiből csak megbolondulás szokott következni.

tegnap 20:24
 5/12 anonim ***** válasza:
81%
Ez egy deep state psyop, mint a laposföld, a tartaria és a q anon.
tegnap 22:09
 6/12 anonim ***** válasza:
88%

A kritikus gondolkodás képessége már egészen kisgyerekkorban kezd kialakulni és az alapok már ekkor is megvannak, kb. 8-10 évesen már rendelkeznek is vele (vagy már korábban is).

Úgy tűnik, hogy nálad valami nagyon elcsúszott ezen a téren, ha lassan 16 évesen még nem vagy képes rá... De nyugi, ez tanulható és fejleszthető., szóval azt javaslom, hogy ugorj neki.

ma 08:17
 7/12 anonim ***** válasza:
73%
Hogy emlékszel rá, mi volt 1776-ban?
ma 11:03
 8/12 hollófernyiges ***** válasza:
67%
Igen, akkor mindenkit megöltek meg agymostak a tudjukkik, de most nem tesznek semmit ha valaki kitesz róla egy videót a youtube-ra.
ma 12:21
 9/12 Darius- ***** válasza:
100%
Hogyan éltek idősek abban a korban így? XIV. Lajos, Nagy Katalin, Washington, Volta például újraszületett ugyanabban a testben? Nulla az esély arra, hogy ez igaz legyen. Már ha jól értelmeztem a kérdést, ami tele van fogalmazási hibákkal.
ma 12:37
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Korán kezdődött ez a hétvége, ma már ne igyál többet.
ma 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Mi a véleményetek arról hogy újabb politikai összeesküvés elméletről derült ki hogy valóság?

Zuckerberg maga ismerte el hogy az FBI és a Facebook közösen próbálták eltussolni az Ukrajnát felvásároló Hunter Biden ügyet. Mi a véleményetek arról hogy megint igaza lett az "konteósoknak„,és újra kiderült a nyugat romlotsága?

A convex Föld elméletről mit gondolsz? Mennyire tudományos?

Most terjed egy új elmélet. A lapos Földet meghaladták az emberek. Most egyre népszerűbb a lapos Föld egy továbbfejlesztett változata, a convex Föld alak, amiben már sokkal több dolog magyarázható. Nem igazán értek ezekből semmit. Nézzétek el nekem laikus vagyok...

Shamballáról & az üreges Földről (Hollow Earth) elméletről mi a véleményed, ezen tények után?

A tèma hosszabb mint gondoltam, ès nincs is minden túl rèszletezve benne. 🙄 Üreges földről fellelt információk Annyi teória ès kèrdès van a lètezèsünkben az emberi faj eredetèről, èlőhelyünk titkairól ès az igazságok halmazáról hogy baromi nehèz stabilan...

Mit gondoltok ezen elméletről? Tetszik nektek vagy nem?

12.000 évvel ezelőtt a fehér faj egy csodás Magitek (mágia + technológia) alapú civilizációt működtetett az európai kontinens fölött, lebegő városokkal. Az emberek talárban jártak, minden alapvető igényük ki volt elégítve, ezért a filozófiának szentelhették...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!