Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Van egy érdekes haverom,...

Van egy érdekes haverom, szerinte így irányítják a valóságot. Szerintetek is?

Figyelt kérdés

Kéztartások és gesztusok, ezek jelek szimbólumok és információk, evvel irányítják a valóság szövetét.

A legtöbb mozdulatot amit csinálok, nem veszem észre. de ezek mikrokontrollerek, egy kisujj felemelkedése, írás közben, gondolkodás közben elnézek pontokra. Nincs ott semmi csak a fal, de valójában energiákat módosítok, és olyan lényeket amik ott vannak, csak én akinek a szeme előtt fátyol van úgymond, tehát ezt az érzékszervemet elaltatták.

Az emberi elme, pontosabban amit hisz, határozza meg a leképeződést.

Különböző klánok dinasztiák csoportosulások vannak, érdekrendszerek.

Az összes összeesküvés-elmélet igaz, szinte.

Folyamatos alvásban tartják az embert, hiszen ha ráébredne hogyan is lehet tenni. Egyfajta varázslatos mágikus erőnek tűnik egy átlag normál ember számára.

A kajában drog van. Amikor leszületett az ember, a magyar nyelve volt az esélyes, elrejtettek benne a jók, több szót, amik elmondják az igazat, a lényeg egy részét. Szeretet. A szer etet. Az az igazi szeretet hogy ezt elmondják. Ez az egyik legfontosabb. A -szer. Minden ilyen képzős szó, valójában tovább tartja fent ezt az illúziót.

A tudomány kamu, a legtöbb mentális betegség kamu. A gonosz csatlósai sok helyen ott vannak.

Ez az egyensúly nem jelent jót, csak azt hogy valami két oldala vagy több egyfajta szintben van, azonosak, vagy egymásra folyamatosan hatók a számok az oldalakon.

rosszindulatú hozzászólóknak meg.. hát, jó megvilágosodást

De nem a kamu buddhista maszlagot.. a megvilágosodás egyszerű, ami korábban sötét volt, az világos lesz, tisztán látható, nem értettél valamit, most érted? Megvilágosodtál. De azt is jelenti hogy jó lettél.

tegnap 10:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez elég súlyos betegségnek tűnik, mindenképpen orvoshoz kéne menned.
tegnap 12:22
 2/7 A kérdező kommentje:
Na setjettem hogy ez lesz az első válasz, köszi, jó megvilágosodást neked is
tegnap 12:41
 3/7 anonim ***** válasza:

"A tudomány kamu"

Ha ezt komolyan gondolod, sürgősen hagyd abba a tv, rádió, közlekedési eszközök, az internet és a telefon használatát, mivel ez mind a tudományon alapul, tehát kamu.

A boltban se vásárolj, és a zöldségesnél is csak olyat, amit kézben vittek oda.

tegnap 12:57
 4/7 anonim válasza:
100%
Ilyen elméletekből kb 8000-et lehetne gyártani. Megoldás: Értelmes, tudományos könyvek olvasása az emberi elme és psziché evolúciójáról és működéséről.
tegnap 13:06
 5/7 MTamas2 ***** válasza:

Véletlen nem Te vagy az a "haver"?

Ezek ostobaságok,ilyeneket nem szabad elhinni.

tegnap 14:01
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát igen, van benne némi igazság. Ha pofán vágok valakitcsak úgy, az utánna furcsán viselkedik. Akkor így én is irányítom a valóságot?
tegnap 20:19
 7/7 anonim ***** válasza:
Az én életem erre bizonyíték
tegnap 20:40

További kérdések:

Ha egy ember tudja hogy rengeteget sokat kínlódik és szenved egész életében az a génektől vagy terhesség időszakában szedett gyógyszerektől is lehet!?

Én mindig azon tanakodok hogy ezért erre a szivatásra szopatásra bűnhődésre büntetésre minek kellett a világra jönni és megszületni!? Komolyan mondom tényleg bölcsi óta ez van a gyed alatt amíg anyukámmal otthon voltam három éves koromig addig egy-két esetet történést...

Hová tűntek Tartária óriásai?

Itt van néhány videó: Ebben elég sok fénykép van róluk: Nehezen hiszem el, hogy mindegyik hamisítvány lenne.

Császár Erika Mira tréningjeivel kapcsolatban tapasztalatok?

Elég jelentős árai vannak, ezért érdekelnének tapasztalatok. Bár van néhány a weboldalán, szívesen olvasnék itt is róla, ha valaki próbálta.

Mit gondoltok erről az elméletről?

1776 ban (ha jól emlékszem) volt valami reset vagy great reset ami azt jelenti hogy meg*ltek mindenkit és az egész föld lakosságát "ujraindutották" kihelyezték a tanárokat, rendőröket, kormányt Szóval akik tanárok, rendőrök stb az már mind betanitott ember...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!