Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Lehet, hogy szellemek kísértenek?

Lehet, hogy szellemek kísértenek?

Figyelt kérdés

Ez a történet egy hónapja kezdődött, de nem nagyon akarom nagy dobra verni.

Egyszer mikor hazafelé tartottam az iskolából kedden (kukanapon), szokás szerint odamentem a kapuhoz, beletettem a kulcsot, majd visszamentem a kukához, hogy bevigyem. Amikor megfordultam a kapu tárva nyitva állt, ahhoz képest, hogy el se fordítottam a kulcsot egy cseppet sem.

Rendben, túltettem magam rajta. Pár nappal később, megint hazafelé tartva (szeretek nézelődni minden felé) benéztem az ablakomon. A függöny hirtelen megmozdult, de nem csak egy kis lengés, hanem rendesen teljesen felemelkedett, majd leesett. Beszaladtam a házba, és se fűtés (ami néha ringatja a függönyt), se a ventilátor (hát persze hidegben).

Ugyanezen a napon az is megtörtén, hogy amikor kint voltam a kutyákhoz, akkor az egyik kajált a másikkal pedig apportíroztam. Úgy pár percre rá, hogy kimentem és játszottunk, hirtelen elkezdett ugatni az a kutya akivel játszottam. Ráparancsolok, hogy ne ugass rám, nem hallgatott. Á másik kutya megfordult (aki kajált), majd az is elkezdett ugatni. Mögém néztem és az ott lévő kis házikójuk összes cserepe abban a pillanatban, hogy megfordultam leesett. Rögtön beszaladtam a házba és estig ki se mentem (azért kellett mert nem volt bent ásványvíz).

Alig egy hete pedig az történt, hogy amikor mosakodtam reggel, megmég fogat mostam (állandóan a tükörbe nézve mosok fogat), láttam a tükörben egy arcot, valamiféle női arcot akinek a haja a vállamat súrolta. Hirtelen megfordultam és senki sem állt ott. A félelemtől aznap nem mentem iskolába (mert ha már nagyon félek hányok).

Ma pedig az történt, hogy amikor átöltöztem otthoni cuccba levettem a pentagrammás nyakláncomat. Mikor épp nyúlnák hozzá az hirtelen a levegőbe dobódott, majd a boszárkánysággal foglalkozó könyvemen landolt (amit előző este olvastam). A hátlapjára pedig az volt beleégetve, hogy öröklét. (a beleégetett felirat nem volt rajta mikor még öltözés előtt rajtam volt).

Hogyan tudnák védekezni ez ellen a kísértet ellen? Van valamiféle védelmező kör ami megvéd az ártó szellemektől?

2012. márc. 27. 15:24
1 2
 1/17 anonim válasza:
100%

ez komoly??? Ha igen, mindenképpen segítséget kérnék (de ha nem, remélem tudod h nem vicces ilyenekkel szórakozni)

én a helyedben nem maradnék egyedül, és fényképeznék mikor aktivitás van!

2012. márc. 27. 16:48
 2/17 A kérdező kommentje:
Azt hallottam, hogyha szelkemeket fénykepezik valaki akkor az a bizonyos aktivitás erősebb lesz sokkal...
2012. márc. 27. 17:11
 3/17 anonim válasza:
100%

hát nem hiszem, különben a szellemvadászgatós műsoroknak sokkal könnyebb dolga lenne:)

a félelem erősíti fel ezeket inkább egy idő után (hónapok, de évek is eltelhetnek)

2012. márc. 27. 17:16
 4/17 anonim válasza:
amúgy foglalkoztál boszorkánysággal, szellemidézéssel, hasonlókkal magadtól? Úgy gondolod emiatt lehet?
2012. márc. 27. 17:20
 5/17 A kérdező kommentje:
A ház ahol lakunk a mostohanagyiék háza... A nagyi áramütésben meghalt pár éve..
2012. márc. 27. 17:59
 6/17 A kérdező kommentje:
Engem csak a pentagramma illezve annak erőnövelése miatt olvastam azt, de szellemidézèst még nem végeztemm
2012. márc. 27. 18:01
 7/17 anonim válasza:
100%

és érzel olyat pl hogy a háznak vannak hidegebb pontjai, vagy hirtelen nagyon lehűl a levegő? És más családtagok (kutyákon kívül) nem tapasztaltak furcsát, vagy nem viselkedtek furán?

A szellemekkel való kommunikáció egyik módja lehet pl ha egy aktívabb területnél lisztet szórsz le, és majd rajzolnak bele ha akarnak mert lehet h közölni akar valamit (és az biztos, h a negatív érzések, a düh, kétségbeesés, felerősítik, nem mentél át nehéz időszakon mostanában?)

2012. márc. 27. 18:30
 8/17 A kérdező kommentje:
Anyáék szobája minden ősszel 10-15-20° között van... És 2 hónapja volt egy borzalmasan szőrnyű vitánk...
2012. márc. 27. 19:17
 9/17 Loller ***** válasza:

Hello. Írj rám egy e-mailt. Talán tudok segíteni. Amennyiben lehet fejtsd ki kicsit jobban a történetet. Írd le az emberi alakot, a házat és annak kinézetét. kutya fajtát...stb

minden ami szerinted fontos lehet.

Ide küldj egy emailt. : adweex@gmail.com

2012. márc. 27. 21:27
 10/17 Napkiraly ***** válasza:
NE mcsiálnál egy fotót pentagrammádról? Csak a hitetlenek kedvéért
2012. márc. 27. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Meditáció miatt kapcsolatba léphetnek velem szellemek, ártó szándékú entitások?

Nem akarok szellemekkel kapcsolatot teremteni,csak meditálni szoktam a lelki békém fenntartása miatt.volt már spontán testelhagyásom,de tudatosan nem keresek semmilyen kapcsolatot a "túlvilágiakkal"

Milyen könyveket ajánlotok ezotériával (főleg szellemek, démonok, mágia, örögűzés) kapcsolatban?

És légyszi' olyat, hogy Müller Rózsa meg ilyeneket ne írjatok, inkább valami régit pl. Faust, Agrippa könyvek.

Milyen amulettek vannak szellemek és egyéb létező/nem létező lények ellen amit ha kiteszek a lakásba 100%-an elkerülik a lakásomat?

És amit ha viselek elkerülnek engem? És az amulettől nem idéződnek meg hanem a közelbe se jönnek..

Reinkarnáció, szellemek, démonok, átok? Miből gondoljátok?

Tudom kissé provokatív stílusban hangzik, de nem az. Csak röviden próbáltam, figyelemfelhívóan mégis. A reinkarnáció szerint mindig újjászületünk, és sokan látnak egy régi házat, és úgy érzik, ismerik, vagy találkoznak egy emberrel, akivel kiegészítik egymást, és úgy...

Szerintetek leteznek szellemek? A kiegeszites hosszu, de olvasd el es utana valaszolj! A szemelyes sztorimrol szol!

Biztos 1000 en feltettek mar ezt a kerdest, de megis, mit gondoltok, es akik szerint igen, azok ala is tudjak tamasztani vmivel, vagy csak hisznek benne, szal ha van sztoritok osszatok meg!!! Az enyem ez: Ma estig nem hittem bennuk, de ma lattam egy kepet, ami mindent...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!