Az ember 100%-ban maga alakítja a sorsát?
Lehet, h rossz a kategória, ezer bocs.
Kérdés adott. Szerintetek?

válasza:

válasza:Gyerekként a szülei alakítják egy gyermek sorsát, pl.
Ez hülyeség, hogy az én hibám, ha lelőnek egy bankban. Nem az én hibám, hogy oda kell járkálni, ha az ember oda kapja a fizetést, mi mást tehet? Vagy, ha bárhol baleset ér. Elütnek a JÁRDÁN én vagyok a hibás, mert minek mentem arra?
A lakásból sajna ki kell lépni, még ha kenyérért is!

válasza:

válasza:Valahogy úgy van ahogy a 4-es írta.
Nekem volt már olyan, h robbant le busz, vonat meg minden közbe jött, csak h ne tudjak elérni egy bizonyos helyre.
Én hiába alakítottam, a sors nem engedte.

válasza:

válasza:Az sajnos elveszi az élet sava borsát,
ha rájön az ember, hogy nem ő irányítja a maga sorsát.
Talán az Isten, a sors, a körülmények?
A többi ember, szülők, tanárok, vagy misztikus lények?

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
szkeptikusok szerintetek a spiritualitás gyenge lelkek kapaszkodója, de az ember gyarló ! A spirituálisok és a vallásosak, de sátánisták szerint is kell egy szellemi támogató, aki pozitívan beavatkozik, ha elfogy a szufla. Lehet az Isten/Sátán/Buddha/Jehova akár...
Az embernek van csontozata, de lehetséges, hogy ezt mesterségesen állították elő? Avagy az evolúció fordítva ment végbe egy ideig aztán pedig előre? A csontozat nélküli emberek és lények nem maradhattak fenn. Az ember több lényt tartalmazhat magában, már évmilliók...
utánaolvasgattam hogy az az ember jellemét 3 dolog befolyásolja: a gének, a neveltetés, és a környezet. ezek közül melyik lehet leginkább?
Elegge elmaganyosodtam es szeretnek baratokat,de nem igazan jon ossze,de szeretnek ezen valtoztatni. :) Ha tudnatok segiteni azt megkoszonnem.:)
Azt nem értem mikor együtt mutatják őket akkor, hogy oldották meg ha ugyanaz játssza el őket.
Úgy értem hogy pl néhány ember alapból nagyon szerény, vagy nagyon segítőkész, jóindulatú vagy nagyon erőszakos vagy mogorva, gonosz. Ezeket mi alakítja ki? Mert biztos hogy nem csak a környezet, hisz az embernek van egy alap személyisége. De ezért mi a felelős?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!