Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Az ember 100%-ban maga alakítj...

Az ember 100%-ban maga alakítja a sorsát?

Figyelt kérdés

Lehet, h rossz a kategória, ezer bocs.

Kérdés adott. Szerintetek?

2013. szept. 9. 21:39
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
88%
Nem. Mert mások és a körülmények is hatással vannak rád. Ha pl. valami őrült lelő a bankban pl., azt már nem te alakítottad.
2013. szept. 9. 21:50
 2/30 anonim ***** válasza:
5%
1-es. De ő alakította, ugyanis ő maga indult el a bankba. Tehát igen, az ember saját maga alakítja.
2013. szept. 9. 21:59
 3/30 A kérdező kommentje:

Gyerekként a szülei alakítják egy gyermek sorsát, pl.

Ez hülyeség, hogy az én hibám, ha lelőnek egy bankban. Nem az én hibám, hogy oda kell járkálni, ha az ember oda kapja a fizetést, mi mást tehet? Vagy, ha bárhol baleset ér. Elütnek a JÁRDÁN én vagyok a hibás, mert minek mentem arra?

A lakásból sajna ki kell lépni, még ha kenyérért is!

2013. szept. 9. 22:03
 4/30 anonim ***** válasza:
50%
Nem. Te alakítod a sorsodat, aztán a Sors még rádob egyet dobókockával. Minél idősebb leszel, annál inkább így látod majd.
2013. szept. 9. 22:12
 5/30 anonim ***** válasza:

Valahogy úgy van ahogy a 4-es írta.

Nekem volt már olyan, h robbant le busz, vonat meg minden közbe jött, csak h ne tudjak elérni egy bizonyos helyre.

Én hiába alakítottam, a sors nem engedte.

2013. szept. 9. 22:20
 6/30 BlackSword ***** válasza:
igen... tudom mire gondolsz első, de mások is úgy viszonulnak hozzánk, mint mi hozzájuk, tehát így a válasz: igen, mi alakítjuk...
2013. szept. 9. 22:38
 7/30 anonim ***** válasza:

Az sajnos elveszi az élet sava borsát,

ha rájön az ember, hogy nem ő irányítja a maga sorsát.

Talán az Isten, a sors, a körülmények?

A többi ember, szülők, tanárok, vagy misztikus lények?

2013. szept. 9. 22:53
 8/30 anonim válasza:
Nagyjából igen, de ebbe még közbeszólogatnak felsőbb dolgok, amelyeknek adhatsz jelentőséget, vagy elkönyvelheted véletlennek is ha mondjuk abban hiszel. Én pl nem hiszek a véletlenekben, a dolgok okkal történnek/nem történnek meg.
2013. szept. 9. 23:22
 9/30 anonim ***** válasza:
35%
Előre eltervelt sorsal születsz.
2013. szept. 9. 23:32
 10/30 anonim ***** válasza:
Ez csak attól függ, hogy ki hogy értelmezi a véletlen, a szabad akarat, a "sors" fogalmait. Az egyik értelmezés épp olyan, mint a másik, szubjektív. Az ilyen vitákat mindig egyetlen dologra lehet visszavezetni: a determinizmusra, annak értelmezésére, lehetőségére és következményeire.
2013. szept. 10. 10:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Szkeptikusok szerintetek a spiritualitás gyenge lelkek kapaszkodója, de az ember gyarló! Akkor hogyis van ez?

szkeptikusok szerintetek a spiritualitás gyenge lelkek kapaszkodója, de az ember gyarló ! A spirituálisok és a vallásosak, de sátánisták szerint is kell egy szellemi támogató, aki pozitívan beavatkozik, ha elfogy a szufla. Lehet az Isten/Sátán/Buddha/Jehova akár...

Lehetséges, hogy ez egy terraformált bolygó?

Az embernek van csontozata, de lehetséges, hogy ezt mesterségesen állították elő? Avagy az evolúció fordítva ment végbe egy ideig aztán pedig előre? A csontozat nélküli emberek és lények nem maradhattak fenn. Az ember több lényt tartalmazhat magában, már évmilliók...

Ezek közül melyik alakítja leginkább az ember jellemét?

utánaolvasgattam hogy az az ember jellemét 3 dolog befolyásolja: a gének, a neveltetés, és a környezet. ezek közül melyik lehet leginkább?

Hogyan lancolhatnam magamhoz az embereket, hogyan lehetne vonzo a szemlyisegem, hogy legyenek barataim?

Elegge elmaganyosodtam es szeretnek baratokat,de nem igazan jon ossze,de szeretnek ezen valtoztatni. :) Ha tudnatok segiteni azt megkoszonnem.:)

A The Lying Game-ben Sutton Mercert ki alakítja? Vagy ugyanaz az ember aki Emma Beckert?

Azt nem értem mikor együtt mutatják őket akkor, hogy oldották meg ha ugyanaz játssza el őket.

Mi alakítja ki az ember személyiségét? Ezért valami gén a felelős?

Úgy értem hogy pl néhány ember alapból nagyon szerény, vagy nagyon segítőkész, jóindulatú vagy nagyon erőszakos vagy mogorva, gonosz. Ezeket mi alakítja ki? Mert biztos hogy nem csak a környezet, hisz az embernek van egy alap személyisége. De ezért mi a felelős?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!