Hogyan találhatom meg a felsőbb rendű énem?
Figyelt kérdés
2014. máj. 5. 20:02
2/8 anonim válasza:
A szívünkön keresztül szól hozzánk.
De sajnos nem mindig halljuk meg,mert az elme zaja bekavarhat.Ezért jó elcsendesedni,a gondolatoktól kiüresedni,és meditálni.Ehhez kérjük az Isten áldását.
És imában kérhetjük.
3/8 anonim válasza:
olyan közel van hozzád, hogy bármerre is keresel, nézel, csakis távolabb kerülhetsz tőle ;)
4/8 anonim válasza:
olvasd el Paul Brunton Az Onvalo bolcsessege c konyvet. Nagyszeruen, erthetoen elmagyarazza mi az a Felsobbrendu En, es hogyan keressek/talaljuk.
5/8 anonim válasza:
paul brunton vonalán el lehet indulni. onnan el lehet könnyen jutni az utóbbi 1-2 száz év leglényegesebb indiai szentekig meg gurukig
7/8 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy felsőbbrendű én. Legfeljebb fölöttes én, az pedig folytonosan aktív, nem kell "megtalálni". Bár a fölöttes én, a szuperegó folytonosan az ösztönénnel, a tudatalattival vereseng, de ettől élünk normális életet. Nincs olyan, hogy felettes tudatállapot. Aki mégis ezt mondja magáról, az igazából csak egy másik dologra koncentrál, mint az átlag emberek, és nem képes elfogadni, hogy nincs jó meg rossz.
8/8 anonim válasza:
ITT ÉS MOST keresd mert nem lehet máshol! :) De te mindig máshol bóklászol...
Valódi éned van és olyan amiről azt hiszed hogy te vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!