Szeretnék egy kis tesztet végre hajtani. Mia véleményetek erről az emberről? Kisugárzás alapján.
Figyelt kérdés
Kérlek benneteket aki ír az intuíció alapján válaszoljon.
Ne gondolkozzatok, ami jön, csuklóból, megérzés őszinte
érzések alapján. Milyen energia ő?
2014. máj. 8. 14:38
11/34 anonim válasza:
intelligens, de gonosz / fura kinézete van. Se nem szimpatikus, se nem unszimpatikus. Talán leállnék vele beszélni és abból kiderülne / kicsit bővebb véleményt vonhatnék le.
12/34 anonim válasza:
Bennem is rossz érzést kelt. Mintha akarna tőlem valamit. Kihasználni, átverni, manipulálni vagy ilyesmit.
13/34 anonim válasza:
Bóhókás művészember feje van, elvontnak tűnik.
14/34 A kérdező kommentje:
kérlek írjatok még
2014. máj. 8. 15:50
15/34 anonim válasza:
Én Maffiózónak nézem azért mondtam, hogy bűnöző pofája van, ahogy hallom büntetett előéletű hát nem tévedtem nagyot ő a második keresztapa. :D [link]
16/34 A kérdező kommentje:
első benyomásra vagyok kiváncsi senki ne nézzen utána ki ő, csak benyomásra amia lelketekből jön:)
2014. máj. 8. 15:53
17/34 anonim válasza:
Minek? Mondom, hogy egy pedofil , aki mellesleg szektát alapított.
18/34 A kérdező kommentje:
mert a hirek befolyásolnak.
csak az eslő benyomásra vagyok kiváncsi mindekineka
lelkéből
2014. máj. 8. 15:55
19/34 A kérdező kommentje:
20 választ szeretnék
2014. máj. 8. 16:01
20/34 anonim válasza:
9 Nah akkor jól éreztem, hogy cinkes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!