Ha valakire nagyon erősen gondolunk huzamosabb időn keresztül (nap mint nap) akkor az megérzi valamilyen szinten?
Figyelt kérdés
szóval van egy bizonyos lány akire én mindennap maszturbálok, de nem a meztelen képeire mert az nincs, hanem elképzelem őt ahogy d.ugom stb... Szóval ez majdnem mindennap megtörténik, tehát ő megérez valamit is ebből? mert ugye akit figyelnek huzamosabb ideig, azt is meg lehet érezni...2014. máj. 22. 16:26
11/16 anonim válasza:
>az ember megérzi azt is hogy figyelik - és ez bizonyított is!
Nos, nem. Az ember nem érzi meg, hogy figyelik, ez egy meglehetősen elterjedt tévhit. De linkeld be a bizonyítékot, amit említettél.
12/16 A kérdező kommentje:
utolsónak: a bizonyiték pl. akárki lehetne, most legyen: ÉN. ugyanis mentem egyik nap egy üres utcában, és rendesen éreztem h vki bámul, ez ilyen leirhatatlan érzés, csak éreztem és kész. mikor visszafelé jöttem, már láttam is hogy ki bámult - az egyik ablakból vmi hülyegyerek ott állt és csak nézett - ezt csak azért visszafele vettem észre mert a másik oldalról takarásban volt...
2014. máj. 25. 20:37
14/16 anonim válasza:
#12: ez a legkevésbé sem bizonyíték.
-egyrészt egyetlen példa, ami statiszikailag értéktelen;
-másrészt semmi sem indokolja, hogy az érzésednek és annak, hogy valaki nézett, köze van egymáshoz;
15/16 A kérdező kommentje:
már hogyne lenne ez bizonyiték, hisz amikor először mentem az utcán, akk volt a megérzés tehát ez még tényleg nem bizonyiték hisz lehet csak képzelődés is! DE! mikor másodszor mentem visszafelé, akkor megláttam a bámulót és a feltevés igazolásra lelt - ez tehát a bizonyiték!
2014. máj. 26. 01:55
16/16 anonim válasza:
#15: Figyelj, felőlem hiheted ezt bizonyítéknak, a te dolgod, de attól még nem így van. Ha eltökélted, hogy butaságokban hiszel, akkor csak rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!