Nagyon félek a szellemektöl mit tegyek?
Figyelt kérdés
Egyszer elötemm megjelent!2016. jún. 21. 08:55
11/15 anonim válasza:
"Nézz szembe a félelmeddel, és nincs többé hatalma feletted."
12/15 anonim válasza:
Hívd ki a szellem ítókat !
Tárcsázd a tudakozót és mond ,hogy a szellem ítók számát szeretnéd megtudni !!
Biztos van ilyen itt magyarországott is ! Ne aggodj ök majd elhárítják a problémát .
13/15 anonim válasza:
Bocsi ki hagytam az R betüket .
14/15 anonim válasza:
Nem tudom, mért kell ennyi idióta választ adni. Én megértem a kérdezőt. Láttál valami alakot, vagy csak érzékelted, hang, mozgás, tárgyak mozgása stb? Sajnos én elég régóta érzékelem Őket, van, amikor hosszabb időre(akár évek) megszűnik ez az adottság, de aztán sokszor még durvább, amikor újra elkezdődik. Most éppen hosszú szünet után egy szerintem nem túl jóindulatú szellemmel van dolgom. Mert, ahogy elkezdődött újra az észlelés sorozat, egyenes arányban megy tönkre az életem :(
15/15 anonim válasza:
Szia!
SOHA NE FELJ A SZELLEMEKTOL MERT OK AZZAL TAPLALKOZNAK! ES IGEN LETEZNEK!
Ha nagyon felsz 1 megoldast tudok ellenuk! Szenteld meg a házat vagy a szobát es nem lesz baj! 1 évig véd a szentelés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!