Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Milyen konkrét jelzéseket...

Milyen konkrét jelzéseket tapasztaltál attól a szerettedtől, aki már nem él?

Figyelt kérdés
márc. 4. 11:29
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
88%

Volt egy fiatalon elhunyt barátom, egy csupaszív, őszinte ember.

Ha azt kérem, hogy fogja meg a kezem, vagy öleljen meg, mert az életet már nem bírom, akkor érzem, a megnyugtató közelségét.

Tegnapelőtt és tegnap este is kértem, legyen velem és biztasson valami jóval...mintha megsimogatták volna az arcomat..

márc. 4. 11:35
 2/24 A kérdező kommentje:

Irigyellek, mert én nem érzek ilyesmit, pedig nagyon hiányzik a halott férjem és az édesapám.

Haláleset után a férjem erőteljes jelzéseket adott, pl.: eltűnt számomra fontos tárgy, ami később megkerült olyan helyen, ahol abszurdum hogy én raktam volna oda vagy más a családból. Hasonmása többször feltűnt, egy ideje már nem. Kedvenc madárka jelent meg házassági évfordulónk napján az ablakban. Madártollak sok helyen. A lámpa magától kezdett villogni, olyan lámpa, ami elromlott. Leesett fotó a falról. A halott férjem fotója a mécsesekkel együtt felborult az asztalon, holott nem volt huzat és senki nem volt a közelben (sírjához indultam vidékre, ekkor borult fel a fotója és a mécsesek, nem tudtam, hogy ez annak a jelzése a férjemtől, hogy ne induljak a temetőbe. Másnap kiderült, mert vágányzár volt, nem indultak vonatok. A cicám rémülete, amikor a sötét sarokba meredten bámult, majd elrohant onnét.

Édesapámtól eddig madártollak jelentek meg.

Viszont jó ideje semmilyen jelzés nem érkezik. Pedig nagyon szeretném, ha lennének.

márc. 4. 12:14
 3/24 Szervizmérnök úr ***** válasza:
43%

Belemagyarázások. Régebben nekem is volt olyan képzetem, hogy valaki fentről vigyázhat rám, azért kerültem el autóbaleseteket, vagy épp volt szerencsém dolgokban.

De idővel rájön az ember, hogy nincs ilyen, szerencsém volt, ennyi.

Főleg, mióta látom itt az Ezotéria szekciót, hogy milyen rosszindulatú emberek vannak, nem tiszta észjárással, pofátlan leminősítő alakok, még inkább elhatárolom magam, mindenféle túlvilági kitalációtól.

Nincs semmi a halál után, felesleges reménykedni. Önámítás.

márc. 4. 18:32
 4/24 anonim ***** válasza:
100%

Szervizmérnök, a kérdezőt ez valószínű megnyugtatja, a gyász folyamata amúgy sem könnyű, egy ideig ezek a dolgok teljesen rendben vannak, akkor is ha esetleg nem igaz, vagy ha sokan nem hisznek benne, vagy ha csak az elménk játéka, vagy ha leírod ezerszer is, hogy nincs ilyesmi. Ezt most nem látom elvakult ezos kérdésnek. Hagyjuk meg neki, hogy eldöntse, és örüljön a “jeleknek”, ha nem is örökre, de valameddig kapaszkodhasson ezekbe.

Kérdező, vannak furcsaságok, de próbálj arra is gondolni, hogy elengedd őket, lehet a jelzések megszűnte azt jelenti, hogy már tovább mennének. Részvétem édesapád és a férjed miatt.

Nekem volt olyan, hogy egy szerettem halála előtt vele álmodtam, vagy aznap sok emlék eszembe jutott. Utána pedig amikor nagyon szomorú voltam, akkor sok vicces emlék ugrott be, főleg olyanok amiken életükben könnyesre röhögtük magunkat. Ezeket én nem gondoltam jelnek, most sem gondolom annak, de persze nem is olyanok mint amiket te tapasztaltál.

márc. 5. 08:31
 5/24 Szervizmérnök úr ***** válasza:
0%

4. "Hagyjuk meg neki, hogy eldöntse, és örüljön a “jeleknek”, ha nem is örökre, de valameddig kapaszkodhasson ezekbe."

Tényleg jó, hogy megengeded neki, de ezt kérdezte valaki?

Az én véleményem kötelező bárkire?

Volt egy kérdés, vannak válaszok.

Mindenki eldönti magának, te ebbe úgysem szólhatsz bele.

Az enyém is csak egy válasz a több közül, amit valaki elhisz vagy nem.

Azt nem értem, mi értelme annak, hogy te az én válaszomon rugózol piszkálódsz, bölcselkedsz, okoskodsz, ráadásul minden bizonnyal nem is először, immár unalomig felismerhető módon.

Mintha a te igazságod feljebbvaló lenne, vagy milyen alapon oktatsz te ki engem. Nem mondtál semmit, vagy akkor ennyi erővel én is írhatnám ugyanazt.

-------------------

Idézet a szabályzatból:

--------------

Ha választ írsz, kérjük, vedd figyelembe be a következőket:

- Ne a válaszokra válaszolj, hanem a kérdésre! Mások válaszáról a véleményed a válasz értékelésével fejezheted ki.

márc. 5. 08:51
 6/24 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Szervizmérnök, másnak is feltűnt, hogy mennyire nem vagy képben a kat. témáival kapcsolatban, és h mennyire inadekvát válaszokat adsz, úgyhogy az elhatárolódásod kicsit késői. Nyilván annyiszor jössz ide nevetségessé tenni magad, ahányszor csak szeretnéd, jogod van hozzá.

Rólad a réges-régi vadászos-medvés vicc jut eszembe. Kettőt találhatsz, h az ezo. kat.-ban te a vadász, vagy a medve vagy-e.

márc. 5. 08:57
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
#4 vagyok. Most először reagáltam rád, és szerintem teljesen normális módon. Egy gyászoló ember kérdése alatt szerintem nincs helye a szkepticizmusodnak. De nyilván, bárki írhat, csak ilyen esetben nem ez lesz a segítség, úgy, hogy nem ismerjük a kérdezőt.
márc. 5. 09:05
 8/24 Szervizmérnök úr ***** válasza:
0%

7.

Te nem bírod elviselni másnak a kulturált formában megfogalmazott véleményét, jössz itt a kéretlen bölcselkedéseddel.

Semmi közöd hozzá, hogy én mit, miért írok és nem szabhatod meg nekem a véleményem.

Itt minden regisztrált felhasználónak jogosultsága van válaszolni a kérdésekre, valójában még butaságokat írhatnék, azért nem szokás törölni senkit, más fórumokon sem.

Másokkal való felesleges piszkálódás viszont már szabályokat sért.

Én nem szóltam hozzád, vitatkozni sem akarok, annyira nem érdekel a véleményed és nem is tartom semmire.

Foglalkozz mással, válaszolj kérdésekre, az csinálsz, amit akarsz, csak rólam akadj le!

márc. 5. 09:25
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

"valójában még butaságokat írhatnék" Te ezzel a jogoddal erősen visszaélsz. Volt már olyan hozzászólásod, amelyiket 15%-nál hasznosabbnak találtak?

"vitatkozni sem akarok" Hát lássuk be, nem is vagy abban a pozícióban. Alapdolgokban felkészületlen vagy.

"Másokkal való felesleges piszkálódás viszont már szabályokat sért." Néhányan jelezték feléd, hogy eltévesztetted a házszámot. Ahelyett, hogy megköszönnéd nekik, felesleges piszkálódásnak tartod a jelzést feléd. remélem, offline nagyobb pontossággal azonosítod be az információk jelentését.

Igazából többünk azért jár ide, hogy röhögjön rajtad, mennyire nem veszed észre magad. Volt is egy kérdés pár nappal ezelőtt, amelyik a hogy- és holléted iránt érdeklődött. Törölve lett, pedig csak hiányoztál nekünk, te bohóc. Egy érdekes színfolt vagy itt a kategóriában.

márc. 5. 09:48
 10/24 Szervizmérnök úr ***** válasza:
0%

9.

- Ha csak röhög valaki, az teljesen rendben van.

- Ha személyeskedő megjegyzéseket ír be, az már minden fórumon szabályt sért.

- Ha nem érzed a határt, hogy meddig tart az érdemi vita, eszmecsere és hol kezdődik a személyeskedés, az a te értelmezési problémád, téged minősít.

Ne tereld a témát, ne személyeskedj! Én nem szóltam hozzád, foglalkozz mással!

márc. 5. 10:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!