Miért van folyamatosan dejavu érzésem?
Pár napja volt az egyik legdurvább.
Reggel úgy keltem fel, hogy arra emlékeztem az álmomból egy kérdést olvastam(de a konkrét kérdésre nem emlékszem, csak hogy milyen témában volt) és az utolsó válaszíró neve is bevillant, meg hogy mit írt(de az szinte szó szerint).
Erre pont megnyitok egy kérdést , odaírom a válaszom, és mikor visszanézem, látom ott a válaszíró neve, és szó szerint az, amit reggel láttam álmomban.
Valaki tapasztalt már hasonlót az életben?
Igen, mindenki.
Csak nem tudom, miért a parapszichológiai részbe írod, ebben az ég világon semmi misztikus dolog nincs. Az agyunk ver át minket ilyenkor, ennyi.
én is voltam így egy fórumon olvastam hogy jaj szegényt ki fogják rúgni..bementem dolgozni és kirúgtak :(
olvastam Krisztáról akinek esküvője lesz ma meg hallottam is róla..pont ott is olyan szitu volt meghivják e a buliba a takaritónőt..
vannak dolgok amit olvas az ember és megtörténik és vannak amik nem.. van aki nyitott a dolgoka jobban olvas jobbam megfigyeli a környezetét és van mikor előjön a dejavu -utolag emlékszik rá.
én nem figyelek ilyenekre gyerekes játék -rossz bábu vagyok nagy szìvvel -ami ekg szerint nem rossz..
Igen ez a dejavú.
megálmodod hogy mi fog történni.
Leggyakrabban karmikus események előtt van ilyen.
Nem kellemes!, ha nem tudsz benne helyt állni akkor meg nagyon nem.
este úgy feküdtem le hog fa alatt tudtam csak megállni és paráztam nehogy rádöljön.vmikor hajnalb megébredtem igen fújt a szél nem bírtam aludni-olvasgattam. olvastam vki irta rá ne döljön a fa a házára..-reggel kaptunk sms t hogy menni kellene helyettesiteni mert a fa a házra dölt nem tud bemenni dolgozni..
dejevu? :) "véletlenek nincsenek"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!