Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Előző életbeli megérzés lehet?

Előző életbeli megérzés lehet?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Mindig észre veszem, hogy amikor régi vályogházakat látok (az a tipikus fehér fal/nád tető), nagyon nagyon rossz érzés fog el belül. Ilyen gyomorforgató/felkavaró érzés. Nagyon furcsa. És a minap is volt hasonló élményem, most erősebben. Én arra tudok gondolni, hogy előző életembe ilyen házban éltem vagy hasonló és esetleg rossz dolog történt velem. Szerintetek butaság vagy van értelme?
ma 16:35
 1/3 MTamas2 ***** válasza:
0%
Nincsenek előző meg következő életek, ez butaság.
ma 17:37
 2/3 anonim ***** válasza:

Lehetséges. Bennem mindig is volt félelem a cunami szökőáraktól, habár a tengertől nagyon messze élek és még soha nem jártam a közelükben.

Aztán egy ideje álmomban látni is szoktam a hatalmas hullámokat, de mindig valaki más vagyok.

Szerintem át tud szivárogni néhány emlék, főleg azok, amik komoly érzelmi lenyomatot hagynak.

De vannak ilyenek pozitívban is, pl. arról álmodtam, hogy kaptam egy kiskutyát. A helyszín a mi kertünk volt, de én nem én voltam, a kutya olyasmi volt, amit soha nem tartottunk és aki mondta, hogy gondoskodnom kell róla nem mai ruhát viselt. Az érzés viszont nagyon megmaradt, hogy abban a pillanatban boldog voltam, a kutya is csóválta a farkát és az ő boldogságát is éreztem.

Én azóta vezetek álomnaplót, hátha visszaolvasva majd találok összefüggéseket.

Rengetegszer álmodom, hogy valaki más vagyok és valaki más életét élem vagy halom.

Szerintem próbáld ki te is a naplóírást és jegyezd fel a furcsa álmokat. Lehet találsz majd valamit, ami alá tudja támasztani számodra.

Sajna ezek annyira intim élmények, hogy másokat nagyon nehéz belevonni, ezért sokszor csak arra hagyatkozhatsz, amit te megtudsz általa.

ma 17:39
 3/3 anonim ***** válasza:
Vályogház lehettél előző életedben.
ma 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Van valamilyen megérzésed, ki voltál előző életedben? És ha igen, miből gondolod? Van valamilyen emléked?

Én gyerekként mindig mondtam, hogy menjünk el a Szovjetunióba, vagy miért nem költözünk oda (addigra megszűnt, ami miatt nagyon szomorú voltam). Az orosz himnusztól teljesen átjár valami megfoghatatlan, csodálatos érzés (pedig a jelenlegi helyzetben nem szeretem már...

Ez lehet előző életre utaló "megérzés"? Vagy ez szimplán szimpátia, "szeretet"?

A lényeg, hogy van egy olyan érzésem, hogy ismertem a nagymamám nagyapját, vagyis ettől erősebb, inkább mintha a múltam lenne. 1895-ben született és 1978-ban hunyt el, 16 évvel a születésem, előtt. A lényeg, hogy a fotókon gyerekkorom óta úgy láttam őt mintha...

Vannak megérzéseid az előző életedről?

Pl.: helyekkel, történelmi időkkel kapcsolatosan, vagy adott cselekvéssel, szakmával kapcsolatosan, egy történéssel kapcsolatosan, vagy egy személlyel Hogy akkor/ott élhettél, vagy átélhettel valamit, valami megtörtént veled, ilyenek...stb. Értelemszerűen, aki nem...

Ez karmikus, előző életbeli kapcsolat jele?

Van egy hiresség akivel eléggé keszekusza úton "ismerkedtem meg " eleinte a nevét sem tudtam még is foglalkoztatott és szerettem amit csinál ... Aztán egy hosszú időszakra elfelejtettem , de egy véletlen folytán évek múlva megit megtaláltam és most már tudatosan...

Nem tudok kiverni egyes személyeket a fejemből, évek után sem, míg másokat könnyedén. Lehetséges hogy tényleg dolgom van még velük az életem folyamán?

konkrétan olyan személy van, akikkel bár nem is volt hosszútávú és mély a kapcsolatunk, de semleges sem volt a viszonyunk, csak a helyzet sosem alakult úgy, hogy szorosabb kapcsolat kialakuljon. Időnként véletlenül is sokszor összefutottunk, de nem is ez a lényeg....

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!