Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Lehetséges az, hogy álmomban...

Lehetséges az, hogy álmomban egy szellemmel kapcsolatba lépjek és kommunikáljak vele?

Figyelt kérdés
pl: kikérhessem a véleményét néhány dologról álmomban

2012. júl. 5. 14:59
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen, még szexuális kapcsolatot is létesíthetsz vele.
2012. júl. 5. 15:01
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem ilyen szexuális kapcsolatos csak Nagylábbal volt.
2012. júl. 5. 15:11
 3/7 anonim ***** válasza:
Igen, lehetséges. De jobb a Felsőbb Éned kérned mindenféle tanáccsal kapcsolatban. Ő tuti igazat fog mondani:D
2012. júl. 5. 15:14
 4/7 anonim ***** válasza:
3-assal értek egyet (bár nem tudom, hogy viccelt-e :)). Szóval, ha meg szeretnél álmodni valamit, saját magadnak címezd a kérdést.
2012. júl. 5. 16:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem vicceltem:), csak gondoltam egy mosoly jót jelent majd:D
2012. júl. 5. 21:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Álmodni bármiről lehet, és ha nagyon akarsz is valamiről akkor lehet előbb-utóbb be is jön. De az akkor is csak álom marad.
2012. aug. 4. 08:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Én, nem először egy angyal lánnyal álmodtam,és beszélgettem is vele.
2012. aug. 26. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Hogyan tudnák kapcsolatba lépni a védőangyalommal?

Az ezoteria magazinban olvastam róluk bővebben, és nagyon érdekel a téma. Ezen kívül valaki elmagyarázná h. mi az angyal meditáció??

Enki véletlenül nem pogány földisten? Hogy hoztátok itt kapcsolatba a sátánizmussal?

Nem értem. A legősibb vallás meg nem a sátánizmus :/ Komolyan mondom, az is a pogány vallás. Itt meg ilyeneket olvasni honnan szedtétek?

Hogy tudok kapcsolatba lépni egy szellemel?

Mostanában fura dolgok történnek.Hangok,kopogások,hozzám is érnek meg teljes jelenéseket is látok.Hogy tudnák kapcsolatba lépni vele?

Hogyan kommunikáljak az őranygyalommal?

Fontos lenne mert úgy érzem szellem van a házban és a szüleim nem hisznek, és csak leszídnak ha szellemirtót akarok hívni. Az őranygyalommal való kammunikálás sokat segítene.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!