Béla Őrangyal szekta kérdése:
Ki emlékszik még Béla Őrangyalra?
Figyelt kérdés
2013. szept. 25. 21:28
2/7 A kérdező kommentje:
Ha az adminok nem törlik az összes kérdést a feltevőkkel együtt képes lett volna kinőni magát egy Loú szintű kultusszá. :(
Aki nem tudná hogy miről van szó:
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__termeszetfeletti-len..
2013. szept. 25. 21:37
3/7 anonim válasza:
én hoztam létre ,béla őrangyalt, volt vamikor 1 olyan kérdés hogy ki az őrangyalotok erre én rávágtam béla és azután mindenki ezt a nevet írta. xDDDD
4/7 A kérdező kommentje:
# 3 Istenkáromló vagy! Béla őrangyal az isten által elfogyasztott magyar kolbász morzsájából született. Célja hogy mindenkihez eljuttassa a szent Magyar kolbászt, és gulyáslevest, hogy csípős leheletük megvédje őket majd a Reptoidoktól.
2013. szept. 25. 22:46
5/7 anonim válasza:
xDDDDD
hát persze, hogy emlékszek
6/7 A kérdező kommentje:
Hozzuk el az új Béla Őrangyal forradalmat azzal hogy Bélás kérdéseket teszünk föl! Emeljük fel a Reptoidok, az Atlantiszi fényjárók, és a Loúvak közé! :D
2013. szept. 25. 23:06
7/7 Napkiraly válasza:
jó ötlet, teszek is fel kérdéseket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!