Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi ennek a magyarázata?

Mi ennek a magyarázata?

Figyelt kérdés
Anyámék nem éppen trollkodósak és a párom ha trollkodna már bevallotta volna. Sokszor mikor beszélek velük telefonon hallanak idegen eredetű hangokat úgy hogy tök egyedül vagyok a helyiségben. Ma a párom röfögést hallott nem volt disznó a közelben panelban,anyámék tavaly többször azt mondták férfihangot hallottak. Néhány hónapja a párom női síkítást hallott a telefonban. Néhány hete a párom valami férfihangot beszélni mikor vele beszéltem telefonba és erre féltékeny lett percekbe telt megértetni vele hogy nem volt senki férfi a közelemben a szobában este. Én egyik esetben sem hallottam semmit. Mi a tököm lehet ez? Nem rég volt egy álmom amiben egy kis csaj mondta hogy rám van tapadva egy szellem. Aztán fel is keltem erre kimentem arcot mosni egy pillanatra mintha az egész szemem vörös lett volna a tükörképben aztán gyorsan jobban megnéztem semmi baja nem volt a szememnek.Egyszer-kétszer felriadtam érdekes dolgokra de nem fejtem ki mert még bolondnak néznek.Egyébként tök reálisan állok ezekhez a dolgokhoz.
2016. jún. 24. 22:39
 1/10 anonim válasza:
Csak hangok? Latni nem lattal semmit? Nem pont szemelyre gondolok, anyra, fenyre stb. Vagy vmi kezzel foghatobb nem tortent? En arra tippelnek hogy hozzad van valaki ragadva, de hogy miert es hogyan ahhoz tobb info kene.
2016. jún. 24. 23:58
 2/10 A kérdező kommentje:
Árnyat láttam egyszer-kétszer vagy olyasmit de a legkésőbbi is egy évvel ezelőtt volt egyébként nem szoktam ilyeneket látni amikor meg láttam azért azt simán be is lehet képzelni. Pl: fáradság miatt ami velem extrém szinten is előfordult már.
2016. jún. 25. 09:22
 3/10 Legoman ***** válasza:

És mióta tart ez az állapot?

Esetleg nem szereztél be valamilyen használt tárgyat, esetleg ajándékba nem kaptál vagy hasonló módon nem került be a házba?

Ha házon kívül telefonálsz, akkor is hallja a hangokat a másik fél?

A szemeden kívül tényleg nem tapasztaltál mást (suhanó árnyakat, léptek és zörejek hangja stb.)

Aki rajtad van, ha félsz, akkor abbahagyja ami miatt megijedtél, vagy még jobban csinálja, hogy félelmet keltsen benned?

2016. jún. 25. 09:24
 4/10 A kérdező kommentje:
Néhány hónapja keltem dörömbölésre a szekrényajtón úgy hogy egyedül voltam a szobába aztán volt a falon is utána de akkor is fáradtan elalvás elött nehéz lenne elhinni h beképzeltem inkább nem lehet megmagyarázni de végülis fáradság szempontjából az is lehet.Igazából ha jobban belegondolok még az is lehet hogy a telefonom elvírusosodott és mondjuk lehallgatják vagy kitudja. Bár nem tudom pont tőlem ki mit akarna egyszerű közembertől.
2016. jún. 25. 09:26
 5/10 anonim ***** válasza:

Jobb lenne, ha ki fejtenéd , hogy milyen érdekes dolgokra riadtál fel.

Akkor nagyobb az esélye, hogy meg tudjuk mondani, hogy mivel van dolgod.

2016. jún. 25. 09:32
 6/10 A kérdező kommentje:
Igazából ha őszinték vagyunk gyerekként mikor öcsémmel egy szobában aludtam még akkoris egy-két furcsaság történt de az is lehet élénk fantázia szüleménye és ezeket főként ő érzékelte nem is én félt is a sötétben.De egyébként vagy kamaszkorom óta egyszer-kétszer történik ilyesmi. Általában furcsa mód a telefonban tényleg akkor hallottak csak ilyesmit amikor egyedül voltam. Amikor meg voltak lakótársak körülöttem vagy a párom akkor nyílván egyértelmű h őket hallhatták be. Egyébként egyszer a párom is kelt már dörömbölésre akkor én mondjuk nem keltem fel. Előző albimba párszor halálfélelme is volt. De egyébként nem hisz az ilyenekbe. Előző albimba előző lakótársaim is féltek néha én mondjuk nem XD. Mondjuk azért ott öregek laktak simán meghalhatott valaki valamikor arrafele.
2016. jún. 25. 09:32
 7/10 Legoman ***** válasza:

Akkor most tisztázzuk, hogy nincs olyan, hogy közember. Ne ilyen mentalitásod legyen!

És mindig akkor hallasz kopogásokat vagy hasonlót, ha fáradt vagy?

Egyébként (jelenlegi szempontok alapján) lidércnek mondanám. Egy gyengébb lidércnek, mivel nagy hatást nem tud elérni, és sebezhető állapotban "támad" az emberre.

Kérd meg, hogy menjen el, mert zavar. Általában ez beszokott válni, ha nem az a célja, hogy terrorban tartson.

2016. jún. 25. 09:33
 8/10 A kérdező kommentje:
Hát kopogásra. Gyerekként egyszer játékrepülő,székhúzogatásra de a gyerekeknek élénk a fantáziájuk.Kamaszként nyáron plafonventim elállítódsára kikapcsolt vagy marha erős fokozatra állított de az is lehet a készülék hibája.
2016. jún. 25. 09:37
 9/10 A kérdező kommentje:
Hát igen ezt nem tudom honnan találtad ki általában ha sokáig egyedül vagyok valóban fáradékonyabb leszek és olyankor történik ilyesmi. Albérletbe csomó edényt is eltörtem mert valahogy kiesett a kezemből pl. Amúgy a nemrég lévő dörömbölésnél berágtam és mondtam hogy menjen el. Reggel lakótársam azzal fogadott hogy ráborult a szárító XD
2016. jún. 25. 09:40
 10/10 anonim válasza:
Elso vagyok. En nem tudom hogy liderc-e vagy sem, de velem ugyanilyen lelek van, en is kertem hogy hagyjon, de idokozonkent ugyanugy felbukkan, mar letettem rola. Inkabb probalom elfogadni. Szerintem valahogy hozzad kapcsolodott, talan veled erzi jol magat, nem biztos hogy rossz indulatu lenne, szerintem legalabbis. Aki fogekonyabb az ilyesmire azt amugy is konnyebben kiszurjak.
2016. jún. 27. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!