Veletek történt már ilyen? Ti mit csinálnátok?
Csak az olvassa el akit érdekel és értelmes válasz tud rá írni és nem csak szórakozik!!!
Tavaly szilveszterkor, egyedül maradtam otthon, mert anya, apa és az öcsém átmentek a keresztapámhoz és családjához (mert három utcányira laknak) boldog új évet kívánni. Én bezártam minden ablakot és kétszer is ellenőriztem, hogy minden rendesen be van-e zárva (azért mert kicsit félek amikor egyedül vagyok otthon). Na szóval, lefeküdtem aludni és beraktam a fülhallgatót a fülembe és néztem a plafont. Aztán meguntam a zenét és az oldalamra fordultam és próbáltam lecsukni a szememet (de álmos nem voltam), felültem és bekapcsoltam a tv-t. Hirtelen úgy éreztem mintha mellém feküdt volta valaki és a melleimre tette volna a fejét és megfogná a kezemet. Annyira megijedtem, hogy meg sem mertem mozdulni. Rátettem a kezemet annak a valaminek a fejére és olyan volt mintha a haja a kezemre csavarodott volna. Ekkor már besokalltam és felugrottam (jelzem, egész végig senkit/semmit nem láttam magamon és a szoba berendezésén kívül), kiszaladtam a bejárati ajtóhoz és még oda sem értem de hallottam ahogy valaki lenyomja a kilincset és lassan kinyitja az ajtót. Beszaladtam a konyhába és a legnagyobb kést vettem ki a fiókból és még egy palacsintasütőt (úgy gondoltam ez jó védekező eszköz lesz, ahogy a filmekben is). Rohantam az ajtóhoz és akkor megláttam az öcsémet, anyát és apát. Mindent eldobtam és megöleltem anyát.
Elmondtam nekik, hogy mi történt de nem hitték el azt mondták, hogy csak fáradt voltam és képzelődtem.
De tudom, hogy ez megtörtént.
Azóta ezzel a valamivel vagy valakivel együtt alszok, mert mindig érzem, hogy ha az oldalamon alszok átkarol, ha pedig háton akkor pedig rám teszi a fejét.
NEM A HÜLYE VÁLASZOKAT KÉREM, HANEM A NORMÁLISAKAT! KÖSZÖNÖM SZÉPEN :)
Azért csak most írtam ki,mert már fúrja az oldalamat a kíváncsiság, hogy mi vagy ki lehet ez?
:)
Kérdező én nem akarlak bántani, ha te azt mondod, hogy úgy van akkor úgy legyen de kérlek válaszolj egy egyszerű kérdésre, és ha tudod a választ akkor tovább már értelmetlen lesz a kérdésed.
Tehát akkor;
Egy szellem mitől szellem?
Jó éjt!
Kedves Utolsó!
Csak az akarom kideríteni, hogy akkor most ezzel mit csináljak?
Hogyan beszéljek vele és hogy kérdezzem meg tőle hogy mit akar?
Ma anyáék hívtak valami szellemekkel suttogó férfit (aki nem volt szimpatikus) és az azt mondta, hogy el kellene űzni innen mert bajom lehet. De én most már megszoktam és nem akarom, hogy elmenjen.
Foglalkoztál szellemidézéssel vagy bármilyen mágiákkal otthon?
Szellemre gondolok, de lehet, hogy olyan démonnal van dolgod, aki testi kapcsolatot keres az emberekkel.
Az ilyen találkozások után nem érzed feltűnően gyengének magad?
Bizonyos lények képesek nagyon sok energiát elszívni az embertől.
Nekem tartom jónak, hogy megkedvelted a jelenlétét.Ő nem odavaló, bárhonnan is jött.Ha élő ember szelleme, akkor az lenne neki is jó, ha békében nyugodna ott, ahová az ő lelke már tartozik.Ha pedig démon, akkor méginkább nem javasolt halótársnak tartani.
Kedve Utolsó (7.)!
Eddig Tőled kaptam a legértelmesebb választ :) ma voltam apukámmal egy néninél aki tud szellemet idézni és ezt a lényt is meg tudta "beszéltetni". Ez a lény, kiderült, hogy valójában egy férfi szelleme (de a nevét nem mondta meg), aki vigyázni akar rám. Még nem tudom, hogy ki az, de kezdem úgy érezni mintha az egyik papám lenne, de nem biztos.
Holnap vissza megyünk és a néni megkérdezi, hogy tényleg az egyik papám-e az? Anya azt mondta hogyha tényleg a papáim valamelyike akkor maradhat és a néni majd megmondja, hogy mit szeretne tőlem.
Ha nem akkor ki fogjuk deríteni ki az és ha tényleg egy démon vagy más szellem akkor a néni elűzi vagy megkérdezi hogy mit akar.
KÖSZÖNÖM AZ ÉRTELMES VÁLASZT :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!