Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Miért félhetek a sötétben?...

Miért félhetek a sötétben? Olya mintha jönne utánam vki. lehet csk beképzelem? De most komolyan.

Figyelt kérdés
2010. máj. 17. 12:03
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
20%
rossz a lelkiismereted
2010. máj. 17. 12:12
 2/31 A kérdező kommentje:
igen?már 5 éses koromba is rossz voolt.biztos.
2010. máj. 17. 12:19
 3/31 A kérdező kommentje:
bocsi.éves.
2010. máj. 17. 12:19
 4/31 anonim ***** válasza:

kiskorban szerintem normális

esetleg valami rossz történt veled

sötétben megijesztett valaki/valami?

2010. máj. 17. 12:23
 5/31 anonim válasza:
Ha lakásban vagy, ahol tudod, hogy nincs senki, akkor azzal, ha lekapcsolod a villanyt, vagy besötétítesz egyéb módon, akkor se lesz ott senki, azaz nincs mitől félned. :)
2010. máj. 17. 12:27
 6/31 anonim ***** válasza:

egyébként 5 éves gyereknek miért ne lehetne rossz a lelkiismerete?

Amúgy ez mással is előfordul

2010. máj. 17. 12:29
 7/31 anonim ***** válasza:
100%

Ez evolúciós viselkedés, mivel az ember nem lát jól a sötétben, a ragadozó állatok meg igen, ezért félünk a sötétben mert nagyobb veszély fenyeget minket, tehetetlenebbek vagyunk.

Manapság nyilván nem a ragadozó állatoktól félünk, de akkor is jobb sötétben óvatosnak lenni, különben nekimegyünk az ajtófélfának.

Miért kell ezt ezotéria témakörbe írni? nem értem..

2010. máj. 17. 12:37
 8/31 A kérdező kommentje:
csak azért irtam ide mert a gyerek témakörbe nem irok ilyet.de nem értem ilyen embereknek mint te nem midegy hová irok?
2010. máj. 17. 12:45
 9/31 anonim ***** válasza:
34%

félek a sötétben -> természetfeletti lények? inkább tudomány témakörbe tartozik -.-

nem tudom hogy vagy te vele, de én nem értem a kategóriaválasztást.

ha pedig nem tartod hasznosnak a válaszomat pontozd le, nem hiszem h a szekrényedben lévő szörnyről akartál volna hallani, mint természetfeletti lény... szerintem az a válasz lett volna haszontalan ...

2010. máj. 17. 12:57
 10/31 A kérdező kommentje:
nem mindegy hová irtam.máson lovagoljatok.
2010. máj. 17. 13:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Lehet, hogy szellemek vannak a szobámban? Vagy csak beképzelem?

Már több napja folyamatosan kopogást hallok a radiátorból, ami még nem is lenne ijesztő, de a mai napon történt, hogy azt hallottam, hogy valaki leült mellém. Nem vagyok őrült, ne gondoljátok, de a legfurcsább dolog ez után jött, ahogy kimentem egy pillanatra megittam...

Miért félhetek a méhektől, előző élet?

Szóval:Semmi rossz élményem nincs a méhekkel kapcsolatban,mégis egyszerűen rettegek tőlük.Ha csak meglátok egyet minimum 100 métert menekülök.Lehetséges,hogy előző életemben egy méhcsípésbe haltam bele?

Lehetett szellem vagy csak beképzelem?

Ma történt velem h apuval elmentünk kajálni délbe aztán hazahozott. Ő visszament dolgozni én meg beültem a szobámba rejtvényt fejteni. Tök jól elvoltam magamba amikor egy olyat hangot hallottam mikor a műanyag flakon a melegtől kitágul és reccsen egyet..nem...

Őrangyal? Vagy csak beképzelem?

Már lassan 11 éve,hogy meghalt az apukám,8 éves voltam akkor(2.-os)Nagyon szeretem,szeretett,s rettentően hiányzik. Mostanában kezdtem igazán komolyan venni ezeket az "apró" jeleket, ami körülvesz.Bár már régebben is voltak ilyen jelek,de nem figyeltem rá. Pl..van...

Télleg szellemek vannak nálunk? Vagy csak beképzelem magamnak?

Ezelőtt is annyira féltem a szellemektől, de most olvastam ilyen történeteket és még jobban félek. De egyszerűen mindenhol és mindig. Mondjuk és aúgyis ilyen "beképzelős" fajta vagyok, hogy mindig beképzelem h vagyaki figyel meg ilyenek. De ez már beteges és tök...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!