Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szerintetek a Lacerta nevű...

Szerintetek a Lacerta nevű idegennel készült interjú valódi?

Figyelt kérdés

2014. máj. 5. 23:31
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
49%
hang felvetelt nem tettek kozze az irono pedig kitalacio
2014. máj. 7. 22:52
 22/32 A kérdező kommentje:
Állítólag felvette de miért nem rakta fel ? Ami érdekelne hogy a hajtóműveket ki elemezték hogy nem-e hülyeség ? Amúgy van egy sorozat a Ki vagy doki ? (Doctor Who) egy hasonló rész Alaja nevű gyíkember fel jött a kolóniájukból és el mondta hogy ők már sokkal előbb itt voltak.
2014. máj. 8. 10:27
 23/32 anonim ***** válasza:

Ez már az ezoteria kategória alja.

Te arra alapozol, hogy egy mesefilmben, volt egy történet, és ehhez hasonlít?

Szép észjárás, meg kell hagyni!

Remélem az életben nem ilyen összefüggéseket következtetsz ki!

2014. máj. 8. 10:58
 24/32 anonim ***** válasza:

Bírom ezt az okoskodást, ami itt megy!

Az írónő kitaláció?

Érdekes pár hónappal miután elkészült az irománya, és felnyomták a netre, még nyilatkozott is.

És az sem véletlen, hogy ki az egyik legjobb haverja?

David icke, a nagy hüllőszakértő!

Micsoda véletlenek mi?

2014. máj. 8. 11:06
 25/32 A kérdező kommentje:
Szerintem a sorozat írója olvasta az interjút és ez alapján készítette azt a részt.Tudjátok mit ha mondtok egy nevet aki írta az interjút akkor el hiszem hogy kamu !
2014. máj. 8. 18:46
 26/32 anonim ***** válasza:

guglizd ki, nekem 2 perc volt.

meg a többi infó is róla.

mi van ennyire idegesít hogy nem tudod megkeresni, mert ennél a kérdésnél meg a másiknál is ez kéne?

gondolom mai gyerek vagy, netezni ráérsz, a többi csak rajtad múlik.

szerinted én honnan tudom, hogy az illető david icke jóbarátja, aki a másik nagy reptoid hívő.

2014. máj. 8. 20:24
 27/32 A kérdező kommentje:
előző válaszomba írtam hogy NEM én voltam az aki egy hasonló kérdést tett fel!!! és már egyszer megpróbáltam rákeresni nem találtam semmit.úgy kerestem hogy lacerta nevű reptiliánról készült interjú írója.
2014. máj. 8. 21:01
 28/32 anonim ***** válasza:
38%

ÜDVÖZLÖK MINDENKIT.

Felhoznák egy tényt, egy dokumentum filmet egy csillag rendszert, és egy interjút!!!!!!!!!!!!!

-kimondhatom: egy fej egy oroszlány testén

Tudom, nem értitek a szavaimat, nem várom el hogy megértsétek

ezért inkább linkelek másolok és csak figyelem majd a reakciótokat ha lesz ilyen!

AZ INTERJÚBÓL: Kérdés: Térjünk vissza közös történelmünkre! Említetted az illojiim fajt, akik megteremtettek minket. Honnan származtak ők, és hogy néztek ki? Mi történt pontosan megérkezésük után? Ők a mi isteneink?

Válasz: Az illojiimok ebből az Univerzumból származtak, az általatok Aldebránnak hívott rendszerből. Ők nagy termetű, rendszerint szőke, fehér bőrű humanoid lények voltak. – Kerülték a napot, mert a fénye káros volt szemeikre és bőrükre. Ez szinte felfoghatatlan egy olyan napimádó faj számára, mint a mienk. – Intelligensnek és békésnek tűntek, így barátságos kapcsolat volt közöttünk egészen addig, amíg rá nem jöttünk valódi céljaikra: A majmokból egy új fajt akartak kitenyészteni, és mi zavaró tényező voltunk a számukra bolygó-állatkertjükben. Először befogtak 10 000 vagy talán 20 000 egyedet is majom őseitekből, majd elhagyták a bolygót néhány száz évre. Később ember őseitekkel tértek vissza. Utána megint elmentek, és mi primitív őseitekkel békében éltünk – bár ők féltek repülőinktől, eszközeinktől. Az illojiimok okosabbá és erősebbé tették őket, így már képesek voltak eszközöket használni és ismerték a tüzet is. Az illojiimok 23 000 év alatt hétszer tértek vissza, és meggyorsították őseitek evolúcióját. Meg kell, hogy értsd, nem Ti vagytok az első emberi civilizáció a bolygón. Az első fejlett, eszközöket készítő, beszélni tudó emberek – akik egy időben éltek kevésbé fejlett emberekkel, mert az illojiimok különböző szinteken és sebességgel befolyásolták a törzsfejlődéseteket – kb. 700 000 évvel ezelőtt éltek a Földön. (Tudósaitok azért nem értik ezt, mert csak az előemberek maradványait találták eddig meg, és csak az ő primitív barlangrajzaikon látták a fejlett embereket és repülő szerkezetek ábrázolását.) Ez a genetikailag fejlett emberi faj velünk élt a bolygón, de kerülték a kapcsolatot velünk, mert illojiim tanítóik hazug, gonosz teremtményekként állítottak be minket.

TÉNYKÉNT KELL KEZELNI, HOGY RAJTUNK KÍVÜL MÉG MÁSIK 6 CIVILIZÁCIÓ LÉTEZET, A IDEGENEK A ALDEBRA RENDSZERBŐL SZÁRMAZNAK!

SZERETNÉM ha megnéznétek ezt a videót, persze nem kérem hogy teljesen nézzétek végig=

a 1:14:00-tól nézzétek ha megkérhetlek benneteket.

https://www.youtube.com/watch?v=-CjWrmEtPSY

tehát az interjúban szerepel az aldebra csillagrendszer, ami azt a tényt fedezi fel, hogy ezek az idegenek időközönként jönnek el.

úgy gondolom amikor a szfinksz a aldebrára fog nézni, a napéjegyenlőség idején akkor fognak eljönni az illojiimok!

szfinksz kérdés?-mi az Melyik az az élőlény, amelyik reggel négy lábon, délben két lábon, este három lábon jár?

ez a kérdés az emberről szól, ami egy gyórsított evuluciót jelez, ami akár több évezred alatt maradt fent még napjainkban is!!!!!!!!

persze van a történetemben fikció.

És megértem, de a valóság talajára vissza térve: bizonyos hogy régen volt egy civilizáció ami előttünk és független volt tőlünk , tehát nem mi vagyunk a leszármazottaik!

mi erre a bizonyítékom?

Az, hogy jelenleg sem maradt fent egyetlen egy ilyen faj, valamilyen oknál fogva, ami bizonyságot adna a több 100 tonnás elemek építmények kivitelezőire.!!!!!!!!!!

Ha a szkeptikusok , olyan nagyra vannak, magyarázzák meg hogy hogyan építették és hurcoltak az ókorban, több km-ereken keresztül több száz tonnás köveket.

- én erre egy olyan választ adnák: hogy csak is egy fejlettebb civilizáció csinálhatta ezt, ami itt élt a földön!

bármi kérdésetek adódik csak tegyétek fel bátran, ha tudok rá valami választ, akkor megírom

2014. máj. 8. 21:51
 29/32 anonim ***** válasza:
ne olvass több konteós-összeesküvős oldalt, mert úgy látom, megártott, nem kicsit, nagyon!
2014. máj. 8. 21:54
 30/32 anonim ***** válasza:
38%

valamit elfelejtettem:

videóban

ha ezt megnézitek rájöttök, hogy túl sok a véletlen:

-oroszlány+vízöntő = szfinksz EGYIPTOM GIZA FENSÍK

-bika+skorpio(antik világban a skorpio angyalt jelől)= szárnyas bike BABILON.

nincs még egy ilyen véletlen sorozat !!! NINCS MÉG EGY, EZ MINDEN ELMÉLETET MEGDÖNTÖTT, NINCS RÁ SENKINEK BIZONYÍTÉKA HOGY NEM ÍGY LENNE!

2014. máj. 8. 22:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!