Az Ummo faj létezik? Nagyon reálisam írták le a találkozást velük, mi a véleményed?
Az ufológia tőrténetében közszájon forgó Ummiták irtánt érdeklődök. Az Ummo bolygóról és annak lakóiról a tudósok közül már sokan tudtak, csak hallgattak róluk. Így a nyilvánosság számára szinte teljesen ismeretlen az a tény, hogy az Ummo-ról származó földönkívüliek itt vannak közöttünk, a Földön
1950 március 28-a: Három űrhajó szállt le a Dél-Franciaországi Digné közelébe. A kiszálló idegen emberszerű lények a földműveseknek Ummo bolygó lakóiként mutatkosztak be telepatikusan.
Hosszú a tőrténet, de igen valósnak tartom hogy
"Egy gazdaságból a legkülönbözőbb dolgokat lopják el: ébresztőórát, villanyórát, szappant, valamint különböző bútordarabokat". Valóban egy ide jövő idegen lény ilyeneket vinne el a földről és ebből is gondolom hogy léteznek Ummiták.
"Ami a bölcseletet illeti, az ummobéliekre a nagyfokú intellektuális tisztesség jellemző. Hisznek Istenben, egy olyan Istenben, aki mindenki jólétének a záloga, ezért tartják helyénvalónak azt az elhatározásukat, hogy segítenek az embereknek. De csak egy kicsit, mert a földönkívüli élet felfedésével szerintük túl nagy érzelmi megrázkódtatást okoznának."
Ezt is valósnak tartom, hiszen a legbölcsebb földi emberek is sejtik, hogy a tudattal nem bíró anyagon túl létezik egy spirituálisabb tudatos teremtő erő, amiről pl a Titok c. film is és sok tudós bölcs feljegyzései köszt van
Szerinted ez igaz ? Miért nem mentik meg az Ummiták az embereket a hatalmi elittől és a negatív földönkívüliektől (Grey,Reptilian) hiszen tudvalevően nagy a befolyásuk a földre?
Tényleg érdekes!
Én is már többször olvastam
Kérdező
Megszeretnélek kérni valamire! Ha tudni akarod hogy igaz-e az amit írtak akkor ezt a dokumentumot amit linkelni fogok, vizsgáld meg hogy igaz-e??
tegyél kisérleteket és akkor rájöhetsz az igazságra hogy igaz vagy sem!
Ha igaz! kérlek írd meg nekünk!
Diator újra :)
jó amit kitettél..
De egyébként csak én gondolom azt hogy a siriusiaknak van közük a ummitákhoz...elvileg ua a (hívó)jelük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!