Megtörtént-e az 1947-es Rosswell-i UFO baleset?
63%os!
jó a válaszod!
érdemben senki sem fogja tudni megcáfolni, mert aki meg is próbálja, hidd el lesz mindjárt pár darab, azok csak teóriákat fognak leírni.
amúgy azt a doku filmet én is láttam.
"Ez így igaz. Ám nemhogy hónapokig, de HARMINC ÉVIG nem érdekelt senkit az eset: "Subsequently the incident faded from the attention of UFO researchers for over 30 years."
A wikipediát én is használom, de azért nem az alfa és omega. Ebben az esetben meg kimondottan téved. Lehet, hogy a hetvenes évek vége felé nem volt Roswell láz, de minden ezzel a témával foglalkozó kutató és érdeklődő tudott róla.
"És ha megtennéd, hogy mutatsz nekem egy olyan (nem vaáásszagú) szervezetet ami nem "földi eszközök" címmel tartja nyilván az összes bejelentés 99.9%-át (kamerára szállt bogártól a disco-reflektoron át a drónokkal és repülőgépekkel bezárólag, egyszerre minden jelentést öt egymástól független szerv ugyanazon módon azonosít), az yo lenne..."
Nem, nem teszem meg, mert meddő vitába szállnék veled. Számomra van meglehetősen sok meggyőző bizonyíték, de ez az én dolgom. Ha az a típus vagy, akinek csak akkor meggyőző valami, ha a Fehér Ház gyepére száll le és Obama bejelenti, akkor csak az időnket pazaroljuk.
Egyébként ezt írtad "..."Azt tudjuk, hogy mára gyakorlatilag megszűntek az ufo-észlelések" és ez egy teljesen valótlan hülyeség. Erre reagáltam, függetlenül, hogy ki, mit tart valós észlelésnek.
"Persze hogy egy csapat érkezett ki. "
Először még egy embert írtál..:)
"Ez így igaz. Ám nemhogy hónapokig, de HARMINC ÉVIG nem érdekelt senkit az eset: "
Ez hülyeség, a wikit meg bárki írhatja. A kutatókat is érdekelte és már 47-ben a Roswell láz után jelent meg magyar lapok hasábjain repülő csészealjakról írás.
"Egy: nekem tökmindegy mikor találták ki a "szürke idegenek"-et. Azt sem tudom, volt-e említve bármi a holttestek külsejével kapcsolatban. "
Tudod kicsit ellentmondasz magadnak, mert az előző kommentedben még azt ecsetelted, hogy a vadászpilóta sisakos holttesteket összekeverhetik a szürke idegenekkel.Naháát
"már a későbbi könyvek és filmek hivatkoztak rájuk - amiből látszik hogy az egész eset puszta városi legenda"
Na ebből látszik, hogy valójában nem is ismered a témát, csak előadod a nagydumásat, amit a laikusok és a szkeptók jól be is vesznek a százalékokat nézve. Már töménytelen ponton tévedtél, érdekes módon azokra valahogy nem adsz válaszmagyarázatot, kihagyod őket, vagy csűröd csavarod a dolgot.
"Az én infóm a ragszalagról egy natgeos dokufilmből származik"
Ja, hogy a Nat.Geo filmre hivatkozol??? Ez aztán az igazi hamisítatlan nyom, mint írtad. Az szép. Van 5 csrillió Nat.geo és Discovery film, ami ezer módon mutatja be az eseményeket és benne vannak a koporsók is. Melyik is az etalon?
George Adamski
"Ha az a típus vagy, akinek csak akkor meggyőző valami, ha a Fehér Ház gyepére száll le és Obama bejelenti, akkor csak az időnket pazaroljuk."
Igen, az emberek azért nem adnak a megcáfolhatatlan bizonyítékra, mert nem a Fehér Házból és Obama szájából jön az információ. - Mert egyéb oka senkinek nem lehet, hogy más lehetőségekben is gondolkodjon.
"Megtörtént.
Bizonyíték?
A baleset utáni években hirtelen olyan találmányok jelentek meg, amiről addig még csak nem is álmodtak az emberek (tranzisztor, computer, lézer stb.)"
Ekkora hülyeséget..
Lézer:
Einstein már 1917-ben megjósolta az elektromágneses sugárzás stimulált emisszióját, amire 10 évvel később bizonyítékot is találtak. Ekkor még csak a 20-as években vagyunk, Roswell pedig 1947-ben történt. Az első működő lézert pedig a 60-as években készítették.
Computer:
Computer-eket már a 19. században is készítettek. A modern computerek elméleti alapjait Turing fogalmazta meg a 30-as években, és 41-ben már el is készült az első programozható számítógép.
Ez még mindig Roswell előtt volt 6 évvel.
Tranzisztor:
Ez az egyetlen, ami véletlenül pont egybeesik időben Roswell-el, de elég furcsa, hogy Rosswell(1947 június/július) után pár hónappal(november-december) már nyilvánosságot is kapott az AT&T felfedezése. Az meg még furcsább, hogy 1948-ban tőlük függetlenül német tudósoknak is sikerült megalkotni a tranzisztort. Ráadásul jól végigkövethető a technológia fejlődése, hiszen az elméleti alapjai már ennek is megvoltak a 20-as években.
A HVG lehozott erről egy cikket.
E-szerint az amerikaiak már nyilvánosságra hozták a Rosswell-i eset aktáit amik leírnak három idegen űrhajót annak idegen legénységével. Ez az akta évek óta nyilvános, de a kutyát nem érdekli.
Szerintem az ilyesmi nem bizonyító erejű, azt mondják amit az ember hallani akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!