Az a kérdésem hogy ez a videó nagyrészben igaz vagy csak egy hatalmas kamu? https://www.youtube.com/watch? V=dS8xSOf4DRw
Figyelt kérdés
Lehet hogy egy nagy hülyeséget kérdezek de kíváncsi vagyok?2016. jún. 20. 22:13
1/11 A kérdező kommentje:
Inkább ide kiírtam:
https://www.youtube.com/watch? V=dS8xSOf4DRw
2016. jún. 20. 22:14
3/11 anonim válasza:
Mert kis v betű kell, de én még kattintásra sem méltatom.
4/11 anonim válasza:
Ja, hogy ez az Ashtar kapitányos üzenet! Azt hittem valami pixeles UFO felvétel lesz.
De természetesen kamu. Az eset megtörtént, de nem a földönkívüliek állnak mögötte csak egy jól megszervezett átverés.
5/11 anonim válasza:
Előző, ezt az állításodat miből gondolod ennyire biztosan?
6/11 anonim válasza:
Az MIB titkosította az URL-t és ezért hibás a cím? Azok a mocskok. Szégyenlem, hogy egykor nekik dolgoztam.
8/11 anonim válasza:
Átkozott ügynökök! Tudtam, hogy egyszer ismét keresztezzük egymást útját. De soha nem érnek fel az én szakmai tudomásomhoz. Lehet, hogy most munkanélküli komornyik vagyok, de egykoron a legjobb ügynök voltam. Nesztek emberek. [link]
9/11 anonim válasza:
Most munkanélküli és iskola kerülő vagyok.
10/11 anonim válasza:
végre megtaláltam mire jó ez az oldal: remekül lehet röhögni a sok hülyén :D :D :D méghogy letiltották az url-t :D el vagyon írva, kisapám :D és amúgy, ha megnézed valami hangszerkesztővel a hangsávokat, lehet látni, hogy egy ember hangja van rávágva a videóra, csak el van torzítva a frekvencia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!