Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan akinek sikerült itt gykn úgy ismerkednie, hogy akár barátság vagy kapcsolat lett belőle?
Szoktam látni ilyen ismerkedős kérdéseket, kíváncsi vagyok valakinek alakult e. Ha van sztorid, mi történt, és mennyi idős korodban, meddig tartott milyen nemű vagy és milyen nemű akivel alakult? Kíváncsi vagyok lehet e itt ismerkedni.
22f vagyok amúgy ha érdekel valakit.
Igen, egy nagyon jó barátnőt szereztem innen. November óta beszélgetünk és eredetileg közös tanulás céljából "jöttünk" össze. Átmentünk facera aztán. Azóta voltam nála vidéken és ő is jött már fel és megint lemegyek hozzá és vica versa.
22/l
Tavasz végén volt egy éve, hogy kialakult itt az egyik barátságom egy korombeli lánnyal. Pár hónap múlva átköltöztünk facebookra, azóta is 3-4 oldalas üzeneteket váltunk. Eleinte zenéről, könyvekről, sorozatokról meg kreatív hobbikról beszéltünk, most már kb. mindenről.
20L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!