Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha elég szőrös a mellkasom, hasam és a hátsóm is?
20 vagyok, nagyjából egyezik a leírás, annyi hogy nekem a lábam is eléggé.
Volt egy csajom akit zavart. A kedvéért volt amitől megszabadultam, de azzal hálálta meg hogy megcsalt. Nah jó nem akkor hagytam ott, igazából ez volt a baj, hogy meg akart változtatni.
És van most egy lány az életemben aki marad is, mert neki úgy kellek ahogy vagyok. Férfiasan. Igazából csak téged zavar. Fogadd el, és mindjárt jobb lesz. Ne szedesd le, ne küzdj ellene, mert rosszabb lesz. Ilyen az alkatod.
A pasim szőrős (és pocakja is van). Szeretem, sosem zavart, sőt szexinek találom.
Közben tetszik egy csávó, aki egyáltalán nem az. Nem sokat láttam belőle, de emlegetni szokta, hogy milyen gáz, hogy nem szőrős, biztos férfiatlan.
Nekem tetszik a szőr, ha egy szőrös pasiba vagyok szerelmes. Ha meg épp egy csupaszba, akkor az tetszik.
Nekem nagyon is tetszik. Na jó, vannak különbségek... Van, ami igazán szép formájúra sikeredik. :)
Amúgy meg tényleg nem ez a lényeg. De még a külső jegyek között is nagyon sokadlagos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!