Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Átlagos 25 éves lánynak hány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átlagos 25 éves lánynak hány kapcsolata lehetett eddig?

Figyelt kérdés

Korosztályom a 25 körüli lányok, egy ilyen korú lánynak hány barátja lehetett már, illetve szexuálisan hány partnere lehetett?

Kicsit rossz lenne az a tudat ha már ilyen 10 körüli lenne ez a szám.

Vagy ilyennel nem kéne foglalkozni?

ápr. 19. 21:22
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

milyen szempontból átlagos?

vedd végig a komponenseket

ápr. 19. 21:23
 2/10 anonim ***** válasza:
91%

Jól látod, NEKED nem kell velük foglalkozni - de valószínűleg ők sem akarnak veled 😂

Lesz majd olyan aki nem agyal f.szságokon, nem szorong, nem a múlt érdekli, hanem a jelen és a jövő. Majd ők foglalkoznak azokkal a lányokkal akiknek 25 éves korukra X párjuk, partnerük volt és nem a számokon lovagolnak.

ápr. 19. 21:28
 3/10 anonim ***** válasza:
23%

Ha vmi félénk csendes akkor nem sok.

De ha vmi extrovertált nagyszáju vagány akkor annál több.

ápr. 19. 21:36
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
#3 A kettőnek nincs egymáshoz köze.
ápr. 19. 22:57
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem erdemes ezen porogni. Szerintem vegyes a kep, van aki tombolt es mostanra csillapodik, van aki tini kora ota kapcsolatban. Nekem egy hosszu kapcsolatom volt, pedig elegge extrovertalt vagyok (jo amugy nem voltam lehetoseg szukeben, csak kapcsolat alatt nem eltem ezzel). Baratnoi korben 2-4 kapcsolat, kaland az atlag (megallapodas parti tarsasag), de sok havernal 10+. Oszinten, szamit? Egy kapcsolat tiszta lappal kezdodik.
ápr. 20. 00:07
 6/10 anonim válasza:
50%
Inkább élsz hazugságban. Hat te tudod.
ápr. 20. 00:28
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Van akinek 100, van akinek 0, szerintem nincs hivatalos adat mennyi lehet átlagosan, Magyarországon. Én már ismerkedtem olyan nővel, aki ennyi évesen szűz volt.
ápr. 20. 07:10
 8/10 anonim ***** válasza:
49%
15-20.. a duggas 40-50.
ápr. 20. 08:38
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Az "átlagos" itt annyira értelmes megközelítés, mint amikor a bérekről beszélnek. Valamelyik lánynak alig volt szexuális partnere, valakinek meg tucatszám. Fölösleges átlaggal foglalkozni. Ha neked tetszik egy nő, és eljuttok olyan szintre, amikor már belemehettek ilyen témákba is, akkor nyugodtan kérdezz rá. Mindenkinek joga van prioritásokat hozni. Nyugodtan megmondhatod majd neki, hogy számodra ez fontos, és szeretnéd tudni. Ő meg majd eldönti, hogy ez számára rendben van, vagy sem. Ha neki ez nem elfogadható, akkor szépen elköszöntök és kész. Joga van nyilván neki is azt mondania, hogy őt ez zavarja. De ha megérti a kérdést, és számodra egy elfogadható számot mond (ami valódi is!) akkor tudod, hogy érdemes komolyabban is foglalkoznod az adott nővel.

Sok sikert!

(Ui: az hogy valaki csendes, az rohadtul nem jelenti azt, hogy kevés pasija volt. Egyetemen tetszett egy ilyen csendes visszahúzódóbb lányka, akiről kiderült, hogy már a fél kollégium megdugta. Engem meg sokan kb kiröhögtek, hogy komolyan akartam hozzá közeledni. Ennyit az elméletről.)

ápr. 20. 09:01
 10/10 anonim ***** válasza:

Bangladesh-ben? 1.

Magyarorszagon? Szet van hasznalva.

40F truecel

ápr. 20. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!