Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Miért tartjátok szexinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Miért tartjátok szexinek az olyan férfiakat, akik soha nem vállalnak kockázatot?

Figyelt kérdés
Hanem abszolút biztonságosan és kiszámíthatóan élik az életüket.
tegnap 22:42
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
83%
Mert nyugalmat akarok.
tegnap 22:46
 2/17 anonim ***** válasza:
79%
Pontosan mire gondolsz?
tegnap 22:56
 3/17 anonim ***** válasza:
86%
Hány nő ismerősöd van szám szerint, akikre ez igaz? Annyira kíváncsi vagyok
tegnap 22:58
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is nyugira vágyom.
tegnap 23:22
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
A nők szeretik biztonságban tudni magukat.
tegnap 23:23
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Mi van?Neked a kockázat az,hogy több nővel szórakozol egyszerre??Hát azt ne várd,hogy ez bárkinek bejön.
ma 00:54
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Mert nem szeretnék egy mexikói/török stb szappanoperában élni.

A nyugalmat, állandóságot, biztonságot, a lehető legkevesebb stresszel járó életmódot szeretem, nem kell se az akció, se a dráma. Az bőven elég nézni, pl egy egy sorozatban amit esténkènt nézek, miközben megesszük a vacsoránkat a párommal, az otthonunk kellemes nyugalmában.

ma 01:25
 8/17 anonim ***** válasza:
Nocsak,dohányzol kérdező,kockázat,amire gondolsz?
ma 01:27
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Én szeretem őket, de van egy tippem, hogy nem ugyanarra gondolunk. Vállalkozást csinálunk, ez kockázattal jár, azt nem szeretem, amikor úgy gondol erre valaki, hogy jujjj elmegy a pénz, nem tuti, hogy bejön, és inkább marad a munkahelyén amit nem szeret, mert az legalább biztos bevétel.

A hűtlenkedős, szerencsejátékozós, gyorsulásmániás meg egyéb proli embereket inkább meghagyom másnak, ez nem kockázatvállalás, hanem szimpla ostobaság.

ma 05:57
 10/17 dianakaposvar válasza:
Megbízhatóak, lehet velük tervezni és még napestig sorolhatnám.
ma 05:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!