Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért furcsa, ha 31 évesen...

Miért furcsa, ha 31 évesen csak egy komolyabb kapcsolatom volt, és az is csak 9 hónapig tartott?

Figyelt kérdés
25 éves koromig szűz voltam, aztán felregisztráltam a Badoora, és onnan leginkább 40-50 éves nőkkel szexeltem, majd 27 éves koromban megismerkedtem egy 34 éves nővel, akinek volt egy 13 éves gyereke, de sajnos nem működött köztünk. Gyereknek is rendkívül zárkózott, csendes voltam, de úgy tudom nekünk is szükségünk van társra, mégsem vágyok rá.

ápr. 5. 17:40
 1/4 anonim ***** válasza:
46%
Te leszel a magyar Glenn Qagmire!
ápr. 5. 19:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha számít, számomra nem furcsa, nyugodtan éld úgy az életet, ahogy jó neked!
ápr. 5. 20:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Furcsa, mert nem szokványos, kevesekre igaz. Ettől még nincs ezzel baj, éld nyugodtan az életed úgy, ahogy szeretnéd.
ápr. 6. 01:56
 4/4 A kérdező kommentje:
De miért vagyok ilyen?
ápr. 6. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Kapcsolatok többsége olyan ami csak egy ideig tart? Ritka ami családalapítás után sem romlik és örökké tart?

Most 25-30 évesek kapcsolatai között ritka ami örökké tartana,meg ami alkalmas családalapításra? Nekem az eddigi kapcsolataim olyanok voltak hogy egy pár hónapig/évig el voltunk de csak olyan jól el vagyunk egymás mellett, nem volt olyan mély ahol azt éreztem örökké tarthatna.

Társkeresésben lehetséges olyan, hogy valaki csak egy titkos, plátói, mégis kölcsönös intimitáson és titkos szövetségen alapuló "virtuális" kapcsolatot keressen?

Ffi.- De igazából a nem, az itt és most mindegy is, hiszen az értékrend, a lélek, a világlátás, a gondlkodásmód, az intimitás stb. a beszélgetés alapja :)

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!