Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, férfiak! Ha elmennétek...

Fiúk, férfiak! Ha elmennétek nyaralni a barátaitokkal, hoznátok valami kicsi ajándékot a kiszemelt nőnek? 😊

Figyelt kérdés

Nincs még semmi kimondva vagy ilyesmi. Csak kölcsönös szimpátia van, illetve szerintem a vonzalom is érződik mind a két oldalról. Mesélte, hogy mennek nyaralni.

Ebben az esetben ti hoznátok valami kis meglepetést?

júl. 25. 13:05
 1/7 anonim ***** válasza:
82%
Most az a kérdés, hogy számíts-e valamire vagy sem? Gyakorolni akarod előre a reakciódat, vagy mi? Szerintem ez emberfüggő teljesen, van aki igen, van aki nem.
júl. 25. 13:07
 2/7 A kérdező kommentje:

Ez csak egy egyszerű kérdés volt! Nem kell ennyire túlgondolni 🙂

Kicsit meglepő, hogy ez az oldal elvileg arra van, hogy lehessen kérdezni, erre a válaszok egy jelentős része háborgó, hogy miért kell ezt megkérdezni.

Nem kötelező válaszolni, ha bosszantó a kérdés. 😘

júl. 25. 13:12
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezt itt inkább csak te gondolod túl. Szerintem a legtöbb pasinak eszébe se jut, hogy hozzon valamit egy olyan nőnek, akivel még semmi nincs köztük.
júl. 25. 13:16
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is te gondolod túl, meg igazából nem értem, mire jó ez a kérdés. Ha leírnák 10-en, hogy persze, ők hoznának, akkor maximum csalódott leszel, hogy na, te bezzeg nem ilyen pasit fogtál ki, közben meg ez semmit nem jelent. Lehet eszébe jut, mert épp elmennek valami apróságos ajándékos hely mellett, de lehet, hogy a baráti nyaralás nem arról szól, hogy hűtőmágneseket válogatnak a piacon, hanem hogy este kocsmatúra, nappal másnaposan döglés valami vízparton és simán csak nem jut eszébe és alkalma sincs rá, hogy valamit vegyen.
júl. 25. 13:22
 5/7 anonim ***** válasza:
39%
Igen, én ilyen esetben mindig kaptam és én is hoztam. Szerintem ez alap, ha érdekel a másik, gondolsz rá, jólesik meglepni valamivel.
júl. 25. 13:43
 6/7 Noren1989 ***** válasza:
Nem, nem az ajàndékozàs a szeretetnyelvem.
júl. 25. 18:18
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem járna ilyenen az eszem. Vagy hát nem tudom miylen szintet értesz kiszemelten... a kiszemeltemmel még nem volt randi. Ha volt randi már, akkor az randipartner, legalább. A kiszemelt az egy olyan személy, akivel szeretnék komolyabban ismerkedni, de még nem volt rá lehetőség, vagy nem alakult ki semmi. Ilyennek mi a francért vennék bááármit!???
júl. 25. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Férfiak, hol ismertétek meg és hogyan jöttetek össze a kiszemeltetekkel?

Tudom hogy minden ember más és más, de érdekelnek a sztorik. A nőkkel való ismerkedés nem egy sikertörténet az életemben. De itt az ideje hogy tököt növesszek és hagyjam a francba az online ismerkedést.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!