Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 30 eves ferfi oregnek szamit? Baj, ha egy ilyen koru ferfi divatozik, zselezi a hajat?
Egy 30 éves férfi nem öreg csak férfi. Hogy hogyan öltözködik és hogy hogyan viselkedik az az ő dolga és a személyisége velejárója szerintem...
De ha ezen gondolkodsz akkor nem biztos,hogy jól érzed így magad...És akkor van értelme?
19/L
Ez sértőőőőőőőőőő! :)
basszus egy 30 éves öreg lenne???? Na nemár!!!!
29 vagyok a barátnőm 25, és próbálok divatosan öltözködni NEM buz*san hanem igényesen! és a hajamat is zselézem!
remek!
Mindjárt a kopórsómat megyünk inkább kiválasztani, nem a gyűrűt! :)
Majd azt mondom barátnőmnek, hogy a Gyakorin azt mondták h egy vén f@sz vagyok, és inkább koporsóra kölcsem a pénzem ne rád! Szóval drágaságom ma koporsót veszünk a gyűrű storno!
Egy férfi sosem öreg, csak idősödik. A külföldi hírességek is gyakran sokkal menőbbek 40 felett a kezdődő rácaikkal és az őszülő hajukkal.
Míg a nők, akik szülnek két gyereket, elhíznak, nem adnak magukra annyit és azon aggódnak, hogy elmúltak 30. Na azok öregek.
Én egy 35 éves zombi vagyok!
Amíg 20-25 éves lányokat fel tudok (tudnék) szedni, addig fiatal vagyok.
Ha 30 évesen 40 néznek, akkor öreg, öreg vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!