Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok! Ti megvagytok elégedve az alakotokkal, kinézetetekkel?
20:42
az, hogy nem elégedett vele, és nem tudja fogadni, az teljesen különböző dolog. egy elhízott ember is beletörődhet, elfogadhatja magát, de az nem azt jelenti, hogy meg van elégedve vele.
lehetne jobb is, főleg, hogy sportolok, a nyárra próbálom is összekapni magam, de amúgy elégedett vagyok. a magasságommal nem vagyok megelégedve egyedül.
Nagyjából. A nagylábujjaim nem tetszenek, de azokon egy egyszerű műtéttel lehet segíteni, amint lesz rá pénzem. Amúgy meg rendszeresen tornázok, odafigyelek arra, mit eszek, úgyhogy nagy gondom nincs magammal.
23/N
Alakommal meg vagyok elégedve, külsőmmel is, most azon gondolkozom, hogy bevállalom a pár minis/ kopasz hajat nyárra :)
17f
Kinézetemmel igen, mert megtanultam elfogadni magam, és ugyebár vannak dolgok amiken nem lehet változtatni.
Az alakommal már kevésbé, szeretnék hízni legalább vagy 5 kilót, de nem megy(174/60). Pedig annyit eszek mint egy nem is tudom mi...
22/f
Még nem, de hamarosan kapok egy nagyobb pénzösszeget, veszek zsírégetőt, többet Cardiozom kondiban és máris teljesen jó lesz,
20/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!