Az óvszernak van "szavatossági ideje"?

válasza:

válasza:Cottont ne használjatok, mert az nem óvszer, hanem pamut.
Az óvszernek természetesen VAN szavatossági ideje, a csomagoláson keressétek.
Lejártat nem szabad, mert könnyebben szakad.

válasza:3-as!
Viszont ha már két éve a polcon állt, akkor ezzel a 3-4 évvel nem megy semmire a kérdező, mert nem attól számít, hogy mikor vette...
Meg kell nézni a csomagolást!

válasza:igen, van szavatossági ideje...
rá van írva a csomagolásra és a szavatossági idő lejárta után nem is nagyon szabad használni.
a gumi használat nélkül is tönkremegy. az anyag amiben tárolják, pedig megromolhat.
vegyetek friss óvszert a boltban!

válasza:Kapcsolódó kérdések:
1 héttel szeretném eltolni a menstruációmat, ami azt jelenti, hogy 7 szemmel több tablettát kellene bevennem. Nem akarok megkezdeni emiatt egy új levelet, mert elég drága gyógyszert szedek, és így úgymond kárba menne 14 tabletta. Viszont van még régebbről egy...
Van egy csomag lifestyles óvszerünk, még van benne 5 db. A lejáratához az van ráírva, hogy 2012. 04. Szerintetek még felhasználhatjuk azt az 5 db 1-2 hónapig? Gondolom csak nem "romlik meg" egyik hétről a másikra... Mit gondoltok? Ti még elhasználnátok?
Találtam a táskám aljában 3-at ami 2012-01 ig van cimkézve. Ha pl 1-2 hónapot várok vele akkor nagyobb rá az esély h elszakad? Ne tartsam meg?
Találtam egyik nadrágzsebbe egy 1.5 éves óvszert. Ugye használhatom még, nincsen semmi baja? Bár a csomagolása picit már le van amortizálva.
Kb. 1 éve járt le, utána láttuk meg, csak most ráparáztam a dolgokra, remélem csak túlspilázom:S 18/L
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!