Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha valaki nagyon tetszik, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki nagyon tetszik, de csak külsőre, az szerelem?

Figyelt kérdés
Létszíves segítsetek, mert nem tudom mit érzek és tanácsra lenne szükségem! Van egy fiú, aki nagyon tetszik nekem, de csak külsőre tudom ezt mondani, mert még nem szedtem össze a bátorságomat, hogy leszólítsam vagy valahogy kapcsolatba kerüljek vele. Nagyon bejön a fiú stílusa, a haja, az öltözködése, a gesztusai. Először teljesen azt hittem, hogy beleszerettem, aztán elkezdtek kétségek gyötörni. Mert, ha mondjuk valamikor kicsit lezserebb ruciba jön be suliba, vagy nem olyan a haja, mint ami nekem nagyon tetszik, akkor szinte nem is tud érdekelni. Meg ugye még nem is beszéltem vele, szóval nem tudom milyen lehet 4 szem közt. De, néha olyan rossz a tudat, hogy nincs mellettem, szinte ölni tudnék érte, meg többször is elképzeltem, milyen lehet vele a szex, odabújni hozzá, stb...de például több fiú is fel tudja kelteni az érdeklődésem, ha hasonló stílusa van. Most akkor ez szerelem, vagy csak tetszik? Ti mit gondoltok?
2013. febr. 15. 10:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ez vonzalom, de sokan tévesen szerelemnek nevezik.
2013. febr. 15. 10:03
 2/12 anonim ***** válasza:
Azt belehabarodásnak hívják , nem szerelemnek.
2013. febr. 15. 10:04
 3/12 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előzőkkel. Ez vonzalom, vagy max. belehabarodás. Főleg, hogy még nem is beszéltél vele....
2013. febr. 15. 10:08
 4/12 Deviáns Zsírkréta ***** válasza:
59%
Elég felszínes vagy már ne haragudj...
2013. febr. 15. 10:20
 5/12 anonim ***** válasza:
20%
Igen, mivel lány vagy. Nálatok a külső vonzalom egyenlő a szerelemmel.
2013. febr. 15. 10:27
 6/12 A kérdező kommentje:
Felszínes? Hát, mert ti biztosan becsukjátok a szemeteket és csak tapogattok, amikor párt kerestek, meg nektek az is mindegy, hogy egy utolsó, lezüllött csöves a párotok, mert titeket csak a belső érdekel, aham értem...szerintem kell, hogy legyen első látásra valami vonzalom, de mindegy...
2013. febr. 15. 10:33
 7/12 anonim ***** válasza:
Nem. Ez tetszés. Ha szerelmes vagy, az egész embert szereted, nem csak egy-egy tulajdonságát. De igazából nem is a külseje tetszik, inkább a stílusa (öltözködés, frizura). Ez kb. addig tart, amíg nem látsz meg olyat, aki külsőleg és stílusra még jobban bejön.
2013. febr. 15. 11:00
 8/12 NagyD1990 ***** válasza:
teljesen egyetértek a válaszolókkal. ez nem szerelem. egyik pillanatban még vonzó számodra a srác, majd ha másmilyen a haja, meg más ruhában megy iskolába, már nem is érdekel. meg több srác is érdekel, de ahogy levettem, a stílusa miatt. többet nem is fűzök hozzá, mert egyszerűen nem tudom felfogni ezt a felszínes megítélést. ha meg tényleg érdekel a srác, akkor menj oda hozzá beszélgetni, esetleg egy közös ismerős által kerülj a közelébe.
2013. febr. 15. 11:02
 9/12 anonim ***** válasza:

Én is nő vagyok (a #3), de egyetértek azzal, hogyha meglátsz valakit és nagyon tetszik, vonzódsz hozzá, akkor az egy nagyon szép dolog. Azonban ha úgy érzed, hogy a vonzódás átcsap (macskakörömbe:) "szerelembe", akkor az NEM szerelem, hanem belehabarodás, ami ráadásul elvakítja az embert.

Olyan idős koromba és fiatalabba én is néha-néha összekevertem a két érzést. Sokan még 40 évesen is keverik.

2013. febr. 15. 11:04
 10/12 anonim ***** válasza:
Ez csak vonzalom.
2013. febr. 15. 11:04
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!