Létezik ilyen fiú?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Nekem szőke a hajam a hátam közepéig ér, a szemem szürkés zöld, 185 magas a többi kb stimmel, de kos vagyok.
Én megismernélek de remélem te 160 cm magas lapockáig érő hajú, türkiz kék szemű, teltkarcsú, életvidaám csaj vagy és feltétlen bika csillagjegyű!
További kérdések:
Egy 28 éves férfit túl fiatalnak találnak?
Úgy gondolom 30 évesen már nehéz ismerkedni, sokan házasságban vannak már. Én gyereket is szeretnék úgy érzem kezdek kifutni az időből. Meg volt egy tervem az életemről és nem így képzeltem el hogy egyedül leszek ebben a korban hanem minimum komoly kapcsolatban de inkabb már feleséggel.
Ha eleve nincs sok munka, nem foglalkoznak azzal(talán fel sem tűnik) ha 30-40 percre eltűnik az ember, és van rá olyan hely ahol már nincs kamera, nincs járkálás.
Mi az a magasság, amit egy férfinál már tényleg alacsonynak tartotok? Van olyan határ, ami alatt már esélyt sem adnátok neki, vagy inkább a személyisége, a kisugárzása és az önbizalma számít? Kíváncsi vagyok a véleményetekre és a saját tapasztalataitokra is. Ha...
Aki nyugis típus, nem egy csajozógép, nem a szexre megy elsősorban. Van olyan lány akinek ez tetszik és ismerkedne egy ilyen fiúval?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!