Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14-17 éves csajok melyik pasi jön be jobban?
1:) csak kicsit idősebb:D
a 2-at nem tudom megszokni, szerintem fura O.o
a 3-ról meg tudom, hogy ki és azért nem:D
egyik sem :D miért nem Taylor Lautnert vagy Ashton Kutchert linkelted? Egyből rájuk szavaztam volna :D
17/L
1.Matt és Wiz imádom oket
2. A hármastol egyenes undorodom attol a meleg embertol!
a 3 közül egyik sem!! nagyon nem az estem!!
Lány
Látni kellett volna milyen fejet vágok az utolsónál :D mint énekes nincs bajom vele, de mint pasi.. na mindegy nem részletezem.
Első kép: Rockos, vagány gyerek. 5/10
Második kép: "páwa" stílus. 6/10
Harmadik kép: aranyos, kisfiús pofi. 7/10
Számomra ilyen ez leegyszerűsítve.
Persze ez a pontozás nem az adott személyhez kapcsolódik, hanem magához, a stílushoz.
Szeretem ha egy srác arca aranyos, kicsit kisfiús, azt is ha belevaló, szeret hülyülni, és tud öltözködni. De itt nem a színes gatyát, fullcap sapkát értem. Persze ha a személyisége nem más ezek miatt az "egyedi" ruhák miatt, akkor el tudom viselni. Inkább hordjon egy srác fekete farmert, hozzá valami egyszínű pólót, vagy inget. Én azzal simán meg vagyok :)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!