Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ösztönöz arra egy srácot, hogy harmadszorra is visszavegyen egy csajt?
Van egy srác, aki nagyon bejön nekem, bár még sosem beszéltünk, de minden nap látom a suliban. Az egyik haverját ismerem, és Ő mondta nekem, hogy most pár napja visszavette az excsaját, de szerinte most sem lesznek sokáig együtt, mert a csaj már 3-szor elhagyta egy másik srácért. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én bármennyire is szeretek egy srácot, nem venném vissza 3x, főleg ha egy másik srácért hagy el. Ti mit gondoltok erről?
16/L
Hajtsál rá!!!
Ne foglalkozz a másik lúvnyával...Legfeljebb visszakapja amit a srácnak adott...
Szerintem Téged jobban megérdemelne a srác...
Egyébként egy hülye pötsch lehet, de ha Te bírod akkor nyomulj...Így legalább lesz egy jó indoka, hogy miért NE fogadja vissza azt az idétlen fruskát...
Az a lány szánalmas lehet, ha már a 3. pasin is túl van, de újra és újra visszamegy a pasihoz...Én már biztos elküldtem volna melegebb tájakra a kis qrvát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!