Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyenek a magyar nők?
Figyelt kérdés
Sokfelé jártam már és néhány általánosságot mindig lehet mondani, például az olasz nők családcentrikusak voltak, azt tapasztaltam, hogy a német nők karrieristák, az arabok félénkek... Nektek mi jut eszetekbe a magyar nőkről?2014. márc. 29. 18:02
3/12 anonim válasza:
Csak csupa jó jut eszembe róluk. :)
6/12 anonim válasza:
Szépek, de öltözködni nem tudnak.
7/12 A kérdező kommentje:
Elsőre nekem is ezek jutottak eszembe, kár hogy a nő ismerőseimtől a magyar férfiakról csak a rosszat hallom.
2014. márc. 29. 18:12
9/12 anonim válasza:
Én most Stavangerben élek, az itt élő nők sokkal szebbek, rendesebbek és kevésbé számítók, mint a magyar nők. Ha kettő közül kellene választanom az itteni nőket választanám.
10/12 anonim válasza:
Idáig ahol jártam külföldön,mindenhol ezerszer barátságosabbak és kedvesebbek,nyitottabbak voltak a nők,mint itthon.Komolyan a hollandiai csajok na azok ezerszer jobbak,mint az itthoniak.
Milyenek a magyar nők?Felszínes p*csák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!