Ilyen modon teherbe eshetek?

válasza:

válasza:Dehogy esel teherbe. Legalábbis amennyit leírtál, abból ennyi következtethető le.
Mogyi
Kapcsolódó kérdések:
Szerintetek mennyi lehet az esélye annak h teherbe essek, ha a szex kezdetekor nem használunk óvszert, de mikor már be akarjuk fejezni, akkor a barátom felhúz egyet és úgy élvez el?! Nem ment el bennem óvszer nélkül...de késik a havim. A felfázástól ez mennyire függ?
Minap szexeltünk a barátommal ( gumival).Én voltam felül amikor elment és sperma lefolyt és hozzá érintkezett a hüvelyhez. Mennyi az esélye annak hogy teherbe esek?
A párommal kivételesen úgy voltunk együtt hogy nekem még kicsit megvolt, tudom nem túl higiénikus de most nem ez a lényeg sajnos a gumi nagyon durván szét szakadt és nem vettük észre. Most meg persze aggódom.:/ Én úgy tudom,hogy 2 hétig a menstruáció után még nem lehet...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!