Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti szoktatok fiú barátaitokkal csókolózni, ölelkezni együtt aludni?
nem vagyok lány, de szoktam együtt aludni és ölelkezni a fiú barátaimmal
aztán reggel amikor merevedésük van, néha le is szopom őket
16-17 éves korom óta a legjobb barátom, ő vele csókolóztam először (kiakartam próbálni, és ő megtanított) aludtunk már együtt elég sokszor, összebújva meg ilyenek. 19 évesen meg nála veszítettem el a szüzességem, úgy, hogy nem voltunk együtt, de mindenképp vele szerettem volna.
20L
Együtt alvás volt már, bulik után, házibulikban meg ilyenek. Megszoktam ölelni és ha sírok megszokott vigasztalni. Szoktam neki puszit adni és megszokta masszírozni a hátam de ennyi...
19L
ölelés persze mindenkivel :) akár csak haverral is :)
együtt alvás is belefér persze, de nem nagyon szoktunk, de volt már rá példa.
volt régen egy nagyon jó barátom, aki meleg volt, én meg lány vagyok. vele csókolóztam buliból néha, meg ha együtt aludtunk, össze voltunk bújva. nekem nem volt barátom és neki sem, és mi abszolút nem értettük félre egymást meg nem szerettünk bele a másikba :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!