Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na ezt nem értem!?

Figyelt kérdés
Az hogy a lányok általában dicsérik a többi lányt,hogy milyen szép vagy milyen szép a hajad..stb.A fiuk meg általában nem dicsérik a másik fiut hogy milyen szép vagy...:S Minden lányban lehet valami vonzalom a saját neme iránt?Mert a lányok szokták ölelgetni egymást,puszilgatni még a fiuk meg csak kezet fognak stb.Én ezt nem értem:/ ?

2014. máj. 9. 18:51
 1/7 anonim ***** válasza:
Vannak olyan fiúk, akik puszit adnak egymásnak.
2014. máj. 9. 18:52
 2/7 anonim ***** válasza:
46%

Kedves kérdező.

Nyilván lány vagy, ezért nem érted.

Ne próbáld megérteni a fiúkat, mi sem próbáljuk megérteni a lányokat.

S ettől működik, kerek és boldog a világ. ^^

2014. máj. 9. 18:53
 3/7 anonim ***** válasza:
miért, ebben nincs semmi, én is meg szoktam dicsérni a haverjaimat, ha jó cucc van rajtuk, meg jól néznek ki, ők is engem. pedig fiúk vagyunk
2014. máj. 9. 18:54
 4/7 anonim ***** válasza:
Más viselkedés forma, ami nem meglepő lévén gyökeresen más gondolkodású a két nem :)
2014. máj. 9. 18:56
 5/7 anonim ***** válasza:

a fiúk őszintén dicsérik meg egymást, mert büszkék a haverjaikra.

a csajok meg azért dicsérik meg egymást, mert ha nem tennék, akkor a barátnő megsértődne, hogy nem veszik észre, milyen új cuccai vannak, közben a dicsérő meg tök féltékeny, hogy ennek a ribinek már megint új cuccai vannak, tuti minden pasi rá fog bukni

2014. máj. 9. 19:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Én sem értem ezt a puszilgatós dolgot. Az ölelés is idegen. A dicsérgetés természetes. Ha csini a haja vagy mit tudom én akkor mondom persze. Azért mert rutinszerű kis kedvesség. Ha nem tetszik vmi arra vagy nem mondasz semmit hogy ne sértsd meg hisz neki ez tetszik vagy próbálsz jól hazudni. Ezt mindenki tudja. Különben sok cafat, csomó lenne a földön ebből abból. A fiúknál meg hát... Cink az ha ott megy a puszi ölelés ha úgy megy mint nállunk. Inkább a pacsizás, öklözés megy. Az ugyanolyan értékű.
2014. máj. 9. 19:10
 7/7 anonim ***** válasza:

fiúk máshogy oldják meg.

azt mondják, hogy "nekem keménykedsz, te buz.i!? gyere szétbäszlak!" "nem, te vagy a kemény, köcs.ög!"

2014. máj. 9. 19:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!