Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért az iPhone-ra izgulnak a lányok?
Figyelt kérdés
Tegnap óta van új iPhone-om, és már 2 lány is lefektette magát velem tegnap este, további 4 pedig ma a facebookon írt, hogy szeretne randizni velem.
Lányok, tényleg ennyit számít, hogy a pasinak milye van?
2014. máj. 11. 15:02
1/9 anonim válasza:
Igen, ezt én tanúsíthatom:D! Az ájfónra nedvesednek:$
3/9 anonim válasza:
jólvan már megint egy idióta kamukérdés.
nekem nincs ájfónom és nem is lesz.
4/9 anonim válasza:
Az iphontól azt hiszik sok pénzed van.
5/9 anonim válasza:
Így van iphone-ra izgulunk, ezért is vettem magamnak sajátot hogy csak a drága iphonomal lehessek és a hozzád hasonló fölös melléktermékekkel ne keljen érintkeznem :)
6/9 anonim válasza:
Igen. És ha letöltöd rá a puncinedvesítő programot még ennél is több csaj le akar veled feküdni.
8/9 Koaxk Ábel válasza:
Ez bizonyára így van, annyira az alma körül forog a világ, hogy már én is így kiabálok a csajok után:
iMac kislány és mondom a választ! :DDD
9/9 anonim válasza:
Én két iphoneval járok, de eddig még egy sem vetette térdre magát elöttem.
De ugyanez nem mondható el a Suzuki GSXR 750ről..:))
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!