Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez nagyon nyálas lenne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nagyon nyálas lenne?

Figyelt kérdés
Baratnommel 1.5 honapja vagyunk egyutt es most lesz a szuletesnapja. Arra gondoltam hogy odaallnek az ablaka ala es egy gitarral szerenadot adnek neki. pl. Oasis- Wonderwallt Ez nem meno mar? Vagy egy 19 eves lanynak ciki? :D
2014. máj. 13. 20:39
 1/8 anonim ***** válasza:
93%
jó lesz az
2014. máj. 13. 20:40
 2/8 anonim ***** válasza:
42%
ez annyira nyálas lenne hogy a szennyvíz csatorna eldugulna aztán felömlene a hugyos, fosos lé amiben kakigombócok úszkálnak ;)
2014. máj. 13. 20:40
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Csak a szomszéd fel ne vegye, mert több megtekintés lesz rajta mint a gangam styleon :D
2014. máj. 13. 20:41
 4/8 anonim ***** válasza:
93%
Ha jó hangod van, simán.
2014. máj. 13. 20:43
 5/8 viky27 ***** válasza:
93%
Ez jooo :-D aranyos
2014. máj. 13. 20:46
 6/8 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem ez nagyon kedves gesztus! Én is egy 19 éves lány vagyok, és örülnék neki. Ha jó hangod van, és tudsz gitározni, akkor ez egy nagyon személyes, szép ajándék lesz :)
2014. máj. 13. 20:51
 7/8 anonim ***** válasza:
háát igen elég nyálas lenne:D meg aztán ugye nem panelben lakik?:D mert akkor örülni fognak az emberek:D
2014. máj. 14. 12:37
 8/8 anonim ***** válasza:
Plssss csináld ( ha jó a hangodXD)
2014. máj. 14. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!