Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a manó van velem? :'D Soha nem lesz barátom? 18/L
Megismertem egy helyes srácot, jól elbeszélgettünk, meg minden.De egyszercsak megkérdezte: -Hány éves is vagy?15?
Én meg ott elsüllyedtem szégyenemben.:D
Mindenki azzal jön, hogy úgy nézek ki mint egy általános iskolás.Én meg csak pislogok, mint hal a szatyorban.:D
Egyébként 163 cm magas vagyok 41 kilóval...Eddig is tudtam, hogy fiatalabbnak nézek ki a koromnál, na de hogy ennyire.?!?!
Így sosem fog lenni egy normális barátom?!
Ha nem vagy szégyenlős, akkor egy kép alapján talán tudok tanácsokat adni, hogy hogy öltözz nőiesebbnek. Mi az amin egy férfi tekintete megakadna rajtad.
23F
"A manóba..." as Google Chrome says sometimes when something went wrong in this browser! :D
Nyugi lesz, csak legyél mindig kismanós, és akkor elolvadnak a pasik :D
Szia!
Ugyan ebbe a cipőbe járok, csak fiúként. Ha gondolod nyugodtan küldj egy képet magadról privátba akár név nélkül, megmondom a véleményem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!