Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek azokról, akik nyilvánosan csinálják?
Most itt nem konkrétan a szexre gondolok,hanem arra,hogy néhány pár szinte pettinggel az utcán/buszon stb.
Ezt néha annyira feltűnően csinálják,hogy nem lehet úgy elmenni mellettük,hogy ne vegyem észre.
Titeket nem zavar? Ti is szoktátok így csinálni? Ha igen, miért?
buszon, vagy sok ember között én sem szokta nyalni-falni a páromat. de nem érdekel, ha mások csinálják
de köztér szex este bizony nagyon jó. :D
20/L
szánalmasok
egyszer láttam egy srácot, konkrétan a buszmegállóban ujjazta a barátnőjét....a csaj valamiért az arckifejezése alapján menőnek hitte magát, de a buszmegálló elég koszos volt, és gyanítom, előtte a srác sem mosott kezet, úgyhogy mérgelődés helyett finom fertőzéseket kívántam neki magamban :D
16#
Szóval, ha két szottyadt, vén homár nyalná-falná egymást tőled másfél méterre egy nyilvános helyen akkor is nyilván elismerően nyugtáznád a napot, hisz csak a szeretetüket fejezik ki, nem?
Az nem zavar ha nyilvánosan csinálják, amíg nem az a céljuk vele, hogy valaki meglássa őket. Szexeltem is már szabadban, de olyan helyen ahol nem látnak meg könnyen, az izgalom megvolt benne, de nem arról szólt hogy valaki lásson meg minket.
22l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!