Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja?
Figyelt kérdés
Ha egy pasi azt mondja hogy semmi komolyat nem szeretne tőllem, mégis ha feltünik egy másik pasi egyből fèltékeny de folyton azt mondja hogy randizik más lányokkal.2016. jún. 21. 19:29
1/6 anonim válasza:
Ez a "tőllem" mostanság divat lett vagy butulunk masszívan?
2/6 A kérdező kommentje:
Segítséget kértem nem pedig kritikát!
2016. jún. 21. 19:35
3/6 Titusztitusz válasza:
Na kérdező...Akkor én adok tanácsot is, kötekedés helyett...Azért csinálja azt az illető pali amit, mivel VALÓJÁBAN "szeretne komolyat tőled", csak éppen küzd még önmagával is...És próbál távoltartani magátol, (Ezért mondja azt, hogy randizik más lányokkal is...)viszont ha FÉLTÉKENY más ürgék felbukkanásakor, akkor óhatatlanul elárulja magát, és a VALÓDI ÉRZÉSEIT VELED KAPCSOLATOSAN...
4/6 A kérdező kommentje:
3# köszi
2016. jún. 21. 19:48
6/6 anonim válasza:
birtokolni szeretne...gondolj bele pl kiskorodban volt egy kisautód, de ha már nem játszottál vele/meguntad attól még nem szívesen láttad másnál mert az a tiéd
hát kb ugyanez csak emberi kapcsolatokkal, remélem megfelelően érzékeltettem ezzel
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!