Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy az nem érdekli a csajokat milyen lakásom van, az viszont igen hogy milyen telefonom?
mert az elején szemtől szemben vannak a tesztelések,amikor bevizsgálják az önbizalmad és az összes csaj kiszúrta,hogy a telefon egy fogáspont rajtad.
rés a pajzson,és ha ez erőltetve van,akkor kihozható belőled a csicska,vagyis mentegetőzöl,magyarázkodsz,hogy miért olyan van amilyen.
és ha ez megtörténik nagy eséllyel buksz.
Telefon pont nem érdekel, sőt. Az eddigi partnereim jobban féltették mint engem...
Lakásnak meg kifejezetten örülök ha van külön, mert szeretek szabad lenni és nem alkalmazkodni még a választottam ezer rokonához.
Én nem ismerem a telefontípusokat. Annyit meg tudok különböztetni, hogy buta vagy okos, meg az iPhone almáját felismerem, de ha nem hátulról, a logót látom, akkor kb az összes telefon ugyanúgy néz ki. Nem tudom megkülönböztetni, nem tudom, melyik a drága, melyik az új, melyik az okosabb. Ugyanez van autókkal is, névleg tudom, hogy melyik márkák azok, amik drágábbak, de egyrészt ha nem látom a logót, akkor nem fogom tudni a kocsiról megmondani, mennyire lehetett sok pénz, másrészt meg nem is biztos, hogy egyetértek a 15 éves BMW vásárlásával, csak azért, mert az BMW.
A lakás meg ismerkedés elején még csak egy beszédtéma, és abból sem a túl izgalmas kategória. Van vagy nincs, egy tény, jó tudni, pontosan annyira, mint pl a korod vagy hogy van-e kutyád. Sőt, ez utóbbiról még többet is tudnék beszélgetni veled. A lakás kérdés az ismerkedés után lesz lényeges, amikor már azért többet vagytok együtt, addig meg minek firtatni?
15 millerért legfeljebb valami erősen lepukkant sorházat kapsz.
vagy pedig bivalybasznádon kapod ennyiért,ahol se munka se semmi és mindened a benzinre költöd.
egy másfél szobás használt lakás kerül 15 millerbe nem egy kertes ház.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!