Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Városnézésre, kirándulásra, különböző programokra hol tudnék ismerkedni férfiakkal?
Nekem felkeltetted az érdeklődésemet. :)
23/F
Ezek a kérdések teljesen hiteltelenek. :D Az előbb is kommenteltem az egyik hasonló alá. Szóval az egy dolog, hogy néhányan vagyunk, pasasok, akik a megszokottnál sűrűbben panaszkodnak a nők miatt, na de hogy nők panaszkodnának, akiknél a bátrabb srácok bárhol, bármikor kezdeményezni szoktak (és SZOKTAK, nekem senki ne adja be, hogy nem), na ez szürreális.
Egy nő kilép az utcára, és bármikor bármelyik pasast megkaphatja rövidebb, vagy akár hosszabb távra is, elég pusztán válogatniuk, szelektálniuk. Nem is fűznék ehhez többet!
X láb bakker... Te még egy ilyen ártatlan kérdést is képes vagy oda kifuttatni, hogy a nőknek milyen könnyű, mert úton-útszélen pasit találhatnak...
Komolyan öregem, vizsgáltasd meg magad, egy terapeuta minden pénzt megérne neked. Bízz benne, egy napon még hálás leszel ezért a tanácsért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!