Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2-3. randin illik-e strandra menni?
Figyelt kérdés
Szóval eddig egyszer találkoztam a pasival, nagyon szimpatikus, annyit beszélünk, hogy be nem áll a szánk:). A nagy melegre való tekintettel megbeszéltük, hogy elmegyünk a strandra nemsoká. Nem korai ez még? Igazából én is nagyon szeretnék menni, nem is szégyellem a testem... Csak na, nem akarom a testiségre alapozni a dolgokat :D Szerintetek? 19/L2016. jún. 28. 23:15
1/10 anonim válasza:
Én is inkább Paksra mennék, lehetőleg a primér kör közelébe, de a pasi tudja.
2/10 anonim válasza:
én szívesen mennék, szerintem illik
25L
3/10 anonim válasza:
A nudista strand jobb ötlet szerintem.
4/10 Komolyan mondod? válasza:
Illik, nem illik...Tök mind1!
Ha ti szeretnétek, akkor menjetek nyugodtan és érezzétek jól magatokat.
5/10 anonim válasza:
Már az elsőn is lehet menni. :) -strandra.
6/10 anonim válasza:
Persze, jó buli lehet és ez csak bikini, idegenek előtt is mutatkozol fürdőruhában.
7/10 anonim válasza:
Persze,szerintem is jó ötlet :D Amúgy is ilyen melegben nem sok mindent lehet csinálni..a pasit az alapján amennyit láttál belőle,kb be tudod lőni fejben hogy nézhet ki? Nehogy meglepi érjen ;)
8/10 anonim válasza:
Mi a harmadik randin Velencére mentünk, szállással, hogy ne kelljen hazautazni :). Akkor is fújoltak, hogy túl gyors, de egy éve együtt vagyunk. Kit érdekelnek mások? :)
9/10 anonim válasza:
Tudom, mire gondolsz. Sajnos, ha lat levetkozve, akkor mar a legtobb pasi nem vesz onnantol kezdve komolyan. En ismerkedesnel honapokon at nem mentem strandra. Jol tettem.
N
10/10 anonim válasza:
Mi az exemmel strandra mentünk az első randin. Nagyon jó volt hidd el nem gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!