Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert zavar nehany embert, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert zavar nehany embert, ha valaki boldog?

Figyelt kérdés
28 eves vagyok, eleg zurosek voltak az eddigi kapcsolataim, most viszont ugy tunik, revbe ertem :-) Nem varom el, hogy oruljon neki mindenki, de pl egyik volt parom (akivel vegulis miatta lett vege) sok ideig messzire elkerult, pedig munkatarsi viszonyba vagyunk, egy masik, akinek rovid ideig a szeretoje voltam 3 evvel ezelott (o nos, allitolag semmi gond nincs a hazassagaval), hirtelen letorolt Facebookrol. Nem tudom, mire velni ezeket...
2016. júl. 4. 07:59
 1/3 anonim ***** válasza:
47%
Ez mindig is létezett, a legtöbbször amúgy a srácok-férfiak állítólagos haverjai között láttam, amikor egyik-másik boldog kapcsolatban voltak, majd susogni kezdtek a haverok és az addig boldog srácok kezdtek meginogni.
2016. júl. 4. 08:24
 2/3 anonim ***** válasza:
63%
A leírt esetben azt érzik hogy ők nem tudtak veled boldogok lenni, de te mással igen. Ezért úgy érzik hogy bennük volt a hiba.
2016. júl. 4. 08:27
 3/3 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz velük, annyit is érnek.
2016. júl. 4. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!