Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Esküvői menü házilag?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvői menü házilag?

Figyelt kérdés

Barátnőm lagziján kb. 50 fő volt és ott otthonról hozták az ételt.

120-130 fő esetén is működőképes a dolog? 2 embernél többre még nem főztem, fogalmam sincs, hogy egyáltalán kivitelezhető lenne-e ekkora menü elkészítése.

Az a baj, hogy alsóhangon is majd 400.000 forint az étel, és akkor a legolcsóbbat kérjük.

Vagy ezt a költséget semmiképpen nem lehet kikerülni, mert képtelenség ennyi ételt elkészíteni otthon? (a sütiket ki tudjuk adni rokonoknak, de a többi ételre konkrétan ketten vagyunk:S )

Most kezdünk gyűjteni a felhajtásra, igyekszem összeírni a költségeket, amikkel az örömszülőket is meg lehet környékezni:)

2016. jún. 22. 16:04
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Ne viccelj már, ennyi emberre tudod ki főzne! Az esküvőre meg majd zombi leszel. Inkább spóroljatok, vagy tartsatok kisebb esküvőt. 400e 120 emberre? Rohattul nem sok. 10 ezernél kezdődik a lakodalmas menü egy étterembe. Én ilyen áron nem akarnék ekkora esküvőt. Még ha főzetnétek konyhán vagy valami. Meg a vendégekkel akarod kisüttetni a húst? Átgondoltad te ezt mielőtt leírtad?
2016. jún. 22. 16:11
 2/27 anonim ***** válasza:
100%
Bocsánat sütik helyett sülteket olvastam. De a lényegen nem változtat.
2016. jún. 22. 16:12
 3/27 A kérdező kommentje:
Pont erről van szó, hogy azon gondolkodom, hogyan lehetne ezt megoldani. Ha mindenki rábólint, hogy hülyeség, elhiszem és kitalálok mást:)
2016. jún. 22. 16:12
 4/27 A kérdező kommentje:
Nem sima vendégeket kérünk meg, hogy segítsenek, hanem nagymamákat, nagynéniket, közeli barátokat. Pl. a nagynéném fogja rámvarrni a ruhát, fényképész barát fog fotózni, ilyesmi:)
2016. jún. 22. 16:16
 5/27 anonim ***** válasza:
94%
Nem lehet 120 emberre otthon főzni. Régen, a falusi lagzikban is tapasztalt lakodalmas főzőasszonyt fogadtak, akinek a vezényletével sok-sok asszony dolgozott napokig...hatalmas üstök, kondérok, fazekak... Meg se próbáljátok, mert csak rémálom lesz az esküvődből.
2016. jún. 22. 16:24
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha a 400 ezerben a sütik is benne vannak, akkor szuperjó árajánlatotok van...
2016. jún. 22. 16:30
 7/27 anonim ***** válasza:
100%
Italokat szoktak engedni vinni, bort, pálinkát... nem elhanyagolható szerepe van az esküvőn...
2016. jún. 22. 16:32
 8/27 A kérdező kommentje:

Oks köszi a válaszokat!

Tudom, én is bizonytalan voltam az ötletben, csak le kellett zárnom, hogy tényleg nem megvalósítható ekkora létszámban.

Süti nincs benne!

Pfff akkor kemény menet lesz ez a lagzi kifizetése.

Lehet nem mostanában lesz:(

2016. jún. 22. 16:35
 9/27 anonim ***** válasza:
55%
Miert nem eleg egy szűk csaldi körben lévő lagzi minek kell a nags felhajtás .. Amugy egyik barátnőmnek 4 misi volt a lagzija ugy minden egybe nem kis mulatság már ez.. szerencséje volt nert 3 milliot ossze tancolt...
2016. jún. 22. 17:03
 10/27 A kérdező kommentje:
Kizárólag érzelmi kérdés a nagy lagzi:) Nincs rá racionális magyarázat:)
2016. jún. 22. 17:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!