Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Esküvői menü házilag?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvői menü házilag?

Figyelt kérdés

Barátnőm lagziján kb. 50 fő volt és ott otthonról hozták az ételt.

120-130 fő esetén is működőképes a dolog? 2 embernél többre még nem főztem, fogalmam sincs, hogy egyáltalán kivitelezhető lenne-e ekkora menü elkészítése.

Az a baj, hogy alsóhangon is majd 400.000 forint az étel, és akkor a legolcsóbbat kérjük.

Vagy ezt a költséget semmiképpen nem lehet kikerülni, mert képtelenség ennyi ételt elkészíteni otthon? (a sütiket ki tudjuk adni rokonoknak, de a többi ételre konkrétan ketten vagyunk:S )

Most kezdünk gyűjteni a felhajtásra, igyekszem összeírni a költségeket, amikkel az örömszülőket is meg lehet környékezni:)

2016. jún. 22. 16:04
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Nyilván inkább férjhez megyek 20 ember társaságában mint sehogy, de a nagy lagzi volt kiskorom vágya nagy ruhával csillogással. rettenetesen el leszek keseredve, ha nem jön össze:(
2016. jún. 22. 17:15
 12/27 A kérdező kommentje:

Eddig amit összeírtam, 1,1 milla és még nem mentünk nászútra.

Azt hiszem ez az esküvő lesz számomra a nagy betűs Élet első nagy pofonja :D

2016. jún. 22. 17:20
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Úgy kell kezdeni, hogy összeszedni az elkölthető pénz mennyiségét (nagyjából visszajön az ajándékokból és a menyasszonytáncból általában), aztán ehhez igazitani a meghivottak létszámát. Beszéljetek az örömszülőkkel, a legtöbb szülő készül erre...
2016. jún. 22. 17:20
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Annyit tanácsolnék hogy ha már tartasz ekkorát, a kaján se spórolj, mert hiába a csillogás ha szar a hangulat. Hiába vannak tökéletes képek ha a vendégeid nem érzik jól magukat. Jó kaja, pia, és jó zene kell. Nekünk 7200 a kaja/fő, plusz 5000/fő a korlátlan ital. És ebbe nincs bent a süti es a torta.
2016. jún. 22. 17:29
 15/27 A kérdező kommentje:

Az én szüleimmel már beszéltem, anyu a ruhát tudja nekem megvenni.

Anyuka, nem tudom:S hónap végéig nem találkozunk, még nem volt meg a nagy beszélgetés.

Nekünk eddig 0 forintunk van az esküvőre.

Már egy hete böngészem a portálokat, hogy mire mennyit kell költeni és egyre rosszabbul érzem magam, mert ennyi soha nem fog összejönni. Eddig soha nem foglalkoztam esküvői témával, elképzelésem sem volt róla mennyibe kerül egy ilyen buli.

De akkor igazad van, meg kell fordítani a dolgot, gyűjteni amennyit csak tudunk és abból belőni a vendégeket. Azt hiszem elbúcsúzhatok az álomesküvőtől:((

2016. jún. 22. 17:29
 16/27 anonim ***** válasza:
70%
Egyébként igen, a szüleink nélkül mi sem tudtunk volna ekkorát tartani. Ők szívesen beszálltak. Persze elvárni nem lehet.
2016. jún. 22. 17:30
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
A miénk 84 fő és kb. 2 millióba van. Én sem gondoltam az elején hogy ez ennyire húzós lesz. Még nem tudjuk mennyi fog vissza jönni.
2016. jún. 22. 17:33
 18/27 A kérdező kommentje:
Sok boldogságot!!:))
2016. jún. 22. 17:37
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudtok kitől kölcsönkérni, és utána a menyasszonytáncból megadod, akkor...
2016. jún. 22. 17:59
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem kivitelezhető. Van amin nem lehet spórolni.
2016. jún. 23. 17:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!