Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvői menü házilag?
Barátnőm lagziján kb. 50 fő volt és ott otthonról hozták az ételt.
120-130 fő esetén is működőképes a dolog? 2 embernél többre még nem főztem, fogalmam sincs, hogy egyáltalán kivitelezhető lenne-e ekkora menü elkészítése.
Az a baj, hogy alsóhangon is majd 400.000 forint az étel, és akkor a legolcsóbbat kérjük.
Vagy ezt a költséget semmiképpen nem lehet kikerülni, mert képtelenség ennyi ételt elkészíteni otthon? (a sütiket ki tudjuk adni rokonoknak, de a többi ételre konkrétan ketten vagyunk:S )
Most kezdünk gyűjteni a felhajtásra, igyekszem összeírni a költségeket, amikkel az örömszülőket is meg lehet környékezni:)
Eddig amit összeírtam, 1,1 milla és még nem mentünk nászútra.
Azt hiszem ez az esküvő lesz számomra a nagy betűs Élet első nagy pofonja :D
Az én szüleimmel már beszéltem, anyu a ruhát tudja nekem megvenni.
Anyuka, nem tudom:S hónap végéig nem találkozunk, még nem volt meg a nagy beszélgetés.
Nekünk eddig 0 forintunk van az esküvőre.
Már egy hete böngészem a portálokat, hogy mire mennyit kell költeni és egyre rosszabbul érzem magam, mert ennyi soha nem fog összejönni. Eddig soha nem foglalkoztam esküvői témával, elképzelésem sem volt róla mennyibe kerül egy ilyen buli.
De akkor igazad van, meg kell fordítani a dolgot, gyűjteni amennyit csak tudunk és abból belőni a vendégeket. Azt hiszem elbúcsúzhatok az álomesküvőtől:((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!