Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Kiket hívjak meg az esküvőmre?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiket hívjak meg az esküvőmre?

Figyelt kérdés
Semmiképp nem akarok lakodalmat, nem hiányzik a pucparádé, nekem csak egy férj kell. Szertartás utána egy közös ebéd. Viszont ígyis tanácstalan vagyok, hogy a rokonságot meghívjam-e. Szüleim testvérem, nagymamám az biztos, de a tágabb család (nagynéni, nagybácsi, unokatestvér) már nagy kérdőjel. Nem vagyunk rosszban, de nem is igazán tartjuk a kapcsolatot, hogy érdeklődjünk, hogy a mások hogy van. Volt valaki hasonló cipőben? Végül hogy döntött és megbánta-e? Szívem szerint nem hívnám meg őket, különösebb érzelmek nem kötnek hozzájuk, viszont attól tartok, hogy később, jó pár év múlva megbánnám és lehet, hogy én gondoltam rosszul és jól éreztük volna magunkat.
ápr. 28. 09:53
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem volt lagzim, pedig nem vagyok én se puccparádés-kedvelő, de válaszolok így is. Semmiképp nem hívnám a távolabbi rokonokat az ebédre, nálam viszont a szűkebb család mellett közeli barátok is vendégek lennének. Elképzelhetetlen lenne, hogy heti többször beszélünk, rendszeresen találkozunk, intim dolgokat is megosztunk egymással, de pont ebből kimaradjanak.
ápr. 28. 10:42
 2/6 anonim ***** válasza:
Szülők, testvérek családostul, legközelebbi barátok, és ennyi. Mást nem hívtunk. Még így is nagyon jót buliztunk.
ápr. 28. 11:18
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a tiedhez hasonlo volt, es azota nagyon megbantam, hogy elhivtam olyanokat, akikkel nem tartottam a kapcsolatot, es azota sem tartom.
ápr. 28. 11:49
 4/6 anonim ***** válasza:

Csak azt hívd meg, akire szívesen költesz. Hiába rokon valaki, ha úgy viselkedik veled mondjuk, vagy csak éppen màr 10 éve nem beszéltetek, minek költenél rá. Ijesztően drága egy esküvő, nem kell felesleges emberekre költeni és igazán ne érezd magad rosszul senki miatt, akit nem akarsz meghívni. A te sajàt döntésed, nincs is joga ezt senkinek megszólni. Ha megszól bárki is, az egy suttyó. Én apám nőjét nem hívtam meg speciel, hiába károgtak emiatt páran. Leszarom, a nő úgy viselkedett, hogy nem érdemelte volna meg, hogy kedves legyek vele. Amilyen az adjon isten, olyan lesz a fogadj isten.

Ez csak példa volt, de ebből làtod, hogy nem kell vesződni a szar emberekkel. Ha nem szar emberek, és simán csak spórolnál, akkor is dönthetsz úgy hogy nem hívod meg őket.

ápr. 28. 12:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Mi csak a szük családot hívtuk meg. Szülő, testvér és a két tanút, akik a barátaink. Jó volt a hangulat, nem bántuk meg, hogy csak olyanok voltak ott, akikhez tényleg szorosan kötődünk.
ápr. 28. 13:20
 6/6 anonim ***** válasza:

Tágabb családot csak akkor hívnék, ha az évi egyszeri kötelező találkozáson felül is rendszeresen tartjátok a kapcsolatot.

Én pl a nagybátyámat 20 éve nem láttam, fel sem ismerném az utcán. Párom viszont az övét nagyon szereti, rendszeresen beszélnek. Szóval ettől függ.

ápr. 28. 16:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!