Mennyit illene adni barátnőmnek esküvői ajándékként?
Jóban vagyunk de azért nem vagyunk együtt sülve-főve, évi 1-2x találkozunk.
Sajnos nem vet fel a pénz, de nem akarok beégni se.
Egyedül megyek.
Mennyit " illik" adni 2026ban? Szállás biztosított, kis vidéki helyszínen.

válasza:

válasza:Érdekes dolog ez a KELL.
Mikor nekem volt az eksüvőm a legjobb barátnőmnek határozottan mondtam és megkértem, hogy meg ne próbálja adósságba vágni magát! ( nagyon szar anyagi helyzetben volt mikor otthagyta az élettársa)
Legyen ott és örüljön a boldogságomnak.
Annyit adj amennyit tudsz, amennyi belefér.
Ha ezen az égvilágon bárki megsértődik akkor legalább tudod, hogy kit kell ajtón kívül tartanod.

válasza:

válasza:Nem, nem kell 100-at adni, eleg 40. Ha a szállast fizetik akkor nem kell azt "visszafizetned". Ugy szoktak mondani hogy a vacsora arat illig legalább. Aki akar az adjon többet, de amit 1-es írt az túlzás. Sokat a keresztszülők, szülők, nagyszülők szoktak. Es ott van még a memyasszonytanc ha lesz egyaltalán, abba valaki dob, valaki nem.
Egyepkent nem kötelező rairni a boritekra a neved. Ofaadod, bedobjak a többi közé, masnap mar nem fogjak tudni hogy melyik volt a tiéd.

válasza:50-et adnék.
Ha jóban vagytok akkor gondolom tud az anyagi helyzetedről.
Hogy nem fér bele a 2-300.e ft.
(Ne parázz!)

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nem sok ötletem van mit kéne vagy illene adnom.
Olyan ajándékot szeretnék neki amit használ és örülne neki. Szereti az állatokat,szereti a rock zenét,és szeret enni. :D Vagy venni szeretnék neki valamit,vagy saját kezűleg elkészíteni neki. Én 17/F Ő 17/L
körübelül 1 éve barátnők vagyunk, de nem tudom mit csináljak neki ajándéknak. fontos lenne, ma találkozunk és ma odaadnám neki . 13 éves szereti a lila színt, és sok közös zenéket szeretünk... fuu, nem tudnátok segíteni mit adjak neki ami gyorsan elkészítő, mégis egyedi és szép ajándék?? S.O.S !!!
A legjobb barátnőmmel 8 évig jártam egy suliba, és most fogunk ballagni. Én más gimibe megyek, de ő marad abban az iskolában. Arra gondoltam, hogy valami szép ajándékot kéne neki készítsek vagy vegyek.
Nem olyat szeretnék, amit úgy megcsiszoltak, mint egy drágakövet, vagy ami nemesfémbe van ágyazva, mert azok nagyon drágák. Vannak olyan egyszerű 1-2 centis kövek, amiknek sima, lekerekített a felületük, és semmi extra, sima kövek egy fém résszel, amivel ráteheti a...
Nincs sok minőségi ecsete.A következők közt gondolkodom:- - Természetesen szívesen fogadok egyéb javaslatokat is.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!